Китайський чай шу пуер у мандарині 1шт 10 грам (Китай)


165 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 8ШПМ
- +380 (99) 562-28-56 Костюмы для фитнеса
Пуер у мандарині – це незвичайний, новий чай, який стає все більш популярним у Китаї. Його цікаво заварювати та цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут все лише натуральне. Натуральний Пуер та натуральний мандарин. Жодних штучних ароматизаторів.
смачно... просто смачно...спокійний чай..., чай для емоційних людей- пуер дає гармонію всередині....гармонію смаку...його не потрібно пити бігом-бігом
Назву «Пуер у мандарині» варто розуміти буквально, тому що це саме і є Пуер у мандарині.
При виготовленні цього чаю береться: непресований молодий Шу Пуер (10 грамів) і веселий жовтий мандарин (1 штука). Потім з мандарину зрізається капелюшок. Далі спеціальним інструментом, схожим на ложку, тільки з гострими краями, з мандарину виймається м'якоть. І в порожній мандариновий мундир засипається Пуер. Зверху він прикривається капелюшком і відправляється в прожарювальну шафу на кілька годин, де висихає і підвілюється. У результаті виходить дивовижний продукт - чай Пуер з яскраво-вираженим ароматом мандарину, з незвичайним смаком і в цікавій упаковці. Все це дуже відрізняється від того класичного Пуера, до якого ми звикли. І від цього він стає ще цікавішим. Аромат Пуера у мандарині не сплутаєш ні з чим. У сухому вигляді ви відчуєте багато мандарину та мало пуеру, але їх частки зрівняються тоді, коли ви заварите цей чай. І того, й іншого стане порівну. Заварювати Пуер у мандарині можна або в гайвані, або в чайнику з ісинської глини, або в скляній колбі - не важливо. На одну заварку вам знадобиться половинка мандарину.
Головне - при заварці не забути покласти трохи самого мандарина. Для цього відщипніть невеликий шматочок шкірки (тут важливо не перестаратися - шматочок повинен бути дійсно невеликим) і покладіть його в гайвань або чайник. І лише після цього заливайте окропом.
Заварювати чай у мандарині можна в гайвані, чайнику з ісинської глини або ж у скляній колбі. Істотної ролі у разі вибір способу заварювання не зіграє. Головне – не забудьте додати в настій шматочок сушеного мандарину для смаку та запаху.
Воду нагрійте до 80-95 градусів за Цельсієм.
1 мандарин заварюється на 300-400 мл води
Першу заварку злийте через 10 секунд. А ось усі наступні заварки подарують вам радість. Мандарин, мед, квіти, слива та яблука – ви знайдете тут багато відтінків.
Додайте цедру і залийте водою на 1-4 хвилини залежно від бажаної фортеці.
Заварювати кілька разів, тому не поспішайте викидати заварку.
Пуер у мандарині – це незвичайний, новий чай, який стає все більш популярним у Китаї. Його цікаво заварювати та цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут все лише натуральне. Натуральний Пуер та натуральний мандарин. Жодних штучних ароматизаторів.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 10 г |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
Склад чаю | Шу пуер в мандарині |
Форма випуску | у мандарині |
- Ціна: 165 ₴