В'єтнамська натуральна Кава в зернах Trung Nguyen Culi Robusta 3кг (В'єтнам)
В'єтнамська натуральна Кава в зернах Trung Nguyen Culi Robusta 3кг (В'єтнам) - чиста Culi Robusta.
Багато в чому потенціал в'єтнамської Culi Robusta розкривається завдяки ідеальному клімату, збору врожаю на краще на той час, сушіння на сонці до 100 днів щоб досягти повної зрілості і прекрасні смакові тони, які не можуть дублюватися в промитій Culi Robusta. Напій з даного купажу має середній вміст кофеїну, тому його можна вживати як вранці, так і ввечері. Ще одна гармонія даної кави полягає в тому, що вона однаково смачна як гаряча, так і остуджена кубиками льоду.
В даний час В'єтнам постачає на світовий ринок робусту, з якої виробляють розчинну каву та кавові купажі. Робуста – вкрай невибагливий вид кави. Більшість плантацій робусти розташована лише на рівні 500-600 метрів над рівнем моря. Велика кількість вологи та достатня середньорічна температура – основні умови для високих урожаїв. Такі кавові дерева легко переносять високу різницю денних та нічних температур. Загалом собівартість подібної кави – невисока, що в сукупності з достатнім попитом на неї і пояснює її широке поширення. Багато експертів вважають, що в'єтнамська робуста – найвищий представник цього сорту. Порівнюючи її з продукцією інших азіатських та африканських виробників, можна відзначити великі зерна у в'єтнамської кави та м'який, нерізкий смак. Звичайно, залежно від конкретного року та партії параметри кави можуть дещо змінюватися, але якщо у споживача є бажання відчути більш різкі та насичені смакові тони, то скоріше є сенс спробувати африканські сорти. Унікальні природно-кліматичні умови В'єтнаму роблять смак місцевої робусти менш кислим, ніж у африканської, а гіркота – більш згладженою. У цій каві з'являються горіхові ноти, відгомони прянощів. Для в'єтнамського сорту «Блакитний дракон» характерні відгомони обсмаженого хліба, гіркого какао та фісташок. Зерна "Блакитного дракона" великі, правильної форми. Щільність смаку – середня, а сам він проявляється незвично для робусти делікатно. Ще один популярний сорт в'єтнамської робусти - «Санг Тао» - має максимальну міцність і густий аромат, а крізь його гіркоту пробивається солодка нота. У той же час цю каву не можна назвати занадто жорсткою, що дуже часто характерно для робусти.
Кава "Кулі" "Кулі" - кава преміум класу, що виробляється в провінції Дак Лак (а конкретніше, в її столиці Буон Ма Туон). В його основі добірна арабіка та робуста, зерна яких перевірялися вручну. На жаль, обсяг постачання даного сорту зовсім невеликий. Для кави «Кулі» характерний сильний аромат та багата смакова гама. Він залишає яскраво виражений довгий післясмак і має потужну тонізуючу дію.
Джерело: http://kofeka.ru/vetnamskij-kofe-kak-i-kakie-sorta-vyirashhivayut-zdes.html
Вироблено: В'єтнам.
Вага 3кг.
Основні | |
---|---|
Вага | 3 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Форма випуску | Зерновий |
- Ціна: 6 650 ₴