Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1255 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Соус маринад для ребер Spare rib sauce Haitian Jinshang Haday 260г (Китай)

250 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 18СР260
Соус маринад для ребер Spare rib sauce Haitian Jinshang Haday 260г (Китай)
Немає в наявності
250 ₴
Соус маринад для ребер Spare rib sauce Haitian Jinshang Haday 260г (Китай)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Соус для ребер Haitian Jinshang, 260г
приправа для барбекю, маринований соус для барбекю, приправа для тушених ребер

Соус із свиних ребришек, смачний і зручний, використовується для маринування ребришек Цзиньша і покриття звичайного м'яса на барбекю або для жарки з перемішуванням.

Як використовувати соус із свиних ребришек?

Використання соусу із свиних ребришек
1. Інакше не краще нагрівати свині ребришки безпосередньо в контакті з посудом, вони легко іспаряться і стануть кашеподібними.
2. Для приготування дожджіться, поки овочі приготуються, а потім покладіть їх і добре перемішайте. Приготування страви також виконується після приготування, і старайтеся не забагато супу, а потім загущайте його іншим способом, щоб соус із свиних ребришек був насиченим на смак.
3. Його також можна смішувати з іншими соусами і поливати прямо на посуді.

Як правило, при приготуванні свинячих ребришек на пару їх промивають, маринують їх у соусі зі свинячих ребришек протягом кількох годин, а потім готують пару в кастрюлі. Вкус свиных ребрышек на пару очень хороший.
Якщо ви хочете приготувати ребришки на грилі, вимойте ребришки, використовуйте кухонний папір, щоб набрати воду, намажте соусом із свиних ребришек і заверніть його у фольгу, поставте в духовку приблизно на 20 хвилин, а ви можете ще приблизно через 20 хвилин. Однак слід учесть, що сам соус до свиним ребришкам має солоноватий смак, тому соль додавати не потрібно, інакше він буде дуже солоним. Звичайно, це також залежить від особистого смаку. Люди з важкими смаками можуть покласти трохи солі, але ви повинні знати, що велика кількість солі шкідлива для вашого здоров'я.

Використання соусу зі свиних ребришек для приготування клейких рисових ребришек також рекомендується багатьма людьми. Зазвичай вибирайте ребришки з невеликим вмістом жиру, тому що ребришки з невеликим вмістом жиру більш ароматні. Замаринуйте ребришки в соусі із свиних ребришек на кілька годин, замочіть клейкий рис у воді, щоб напиталось достатньо води, мінімум на півдня; смешайте мариновані ребришки і клейкий рис з овочами, додайте трохи соевого соусу на свій смак; покладіть сир'є в рисоварку, а потім додайте трохи води, трохи, тому що клейкий рис запитав достатньо води, а потім пропаріть його відповідно до процедури приготування.

Крім маринування ребришек, соус для ребришек можна використовувати і для лапші, це залежить від смаку кожної людини, також можна трохи покласти при приготуванні свинини подвійного приготування.

Особливості соусу для ребрышек
Соус  виготовлений із натурального чорного соєвого соусу, чеснока, перца чилі, сахара, помідорів та семян кунжута, а також інших приправ. Це найкраща приправа для приготування особливих кантонських блюд.

Функція соусу для свиних ребришек полягає в подачі ребришкам аромату і видаленні специфічного запаху в процесі приготування.

Пищевая цена свиных ребрышек
Соус для свиних ребришек зазвичай готують із натурального свареного темпу в якості основного сиру з додаванням чеснока, перца чилі, сахару, помідорів, кунжута та інших приправ. Соус із свиних ребришек є кращою приправою для приготування особливих кантонських блюд, його зазвичай використовують для приготування на пару і запікання ребришек і приготування м'ясних блюд.

Темп багатий білками (20%), жирами (7%) і вуглеводами (25%), а також містить безліч амінокислот, необхідних людському організму, а також різні мінерали, вітаміни та інші життєво важливі речовини. Темп також підвищує апетит і сприяє засвоєнню завдяки своєму унікальному аромату.

Кантонці воліють використовувати темпе в якості приправ для приготування кантонських блюд, таких як «ребришки в чорному соусі», «елец в темпе», тушена куриця, утка, свинина, говядина та ін. д., особливо при жарці улиток з темпом в якості приправи. приправа, смак краще. Таким чином, соус із свиних ребришек з темпе в якості основного сиру також є одним із найбільш часто використовуваних соусів у кантонській кухні.

Характеристики
Основні
Вага260 г
ВиробникHaday
Країна виробникКитай
ТипМаринади
УпаковкаСкляна банка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
У зв'язку з військовим становищем в Україні відправлення замовлень здійснюється з різних міст., Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner