Вермішель рисова Bawanghua 400г (Китай)
145 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 18ВР400
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Рисова вермішель вже стає звичним гостем на наших столах. І це не дивно, адже людям постійно хочеться пробувати щось нове, досі незвідане. Сьогодні ви дізнаєтеся, як правильно її варити, щоб вона залишалася цілою, не злипалася і при цьому залишалася дуже смачною.
Головна зручність цього продукту – не потрібно варити! За принципом "мівіна", просто залити окропом і почекати хвилин 5. На ваших очах - вермішель перетворитися на чудові білі нитки.
Для супу: в гарячій підсоленій воді зварити рисову локшину, достатньо 4 хвилин, потім відкинути її на сито і промити під холодною водою. Звертаємо увагу, що на відміну від нашої кухні, де вермішель відправляється в бульйон, азіатські супи бульйон додається в вермішель.
Через подібний зовнішній вигляд рисову локшину часто плутають з фунчозою. Однак це два різні продукти. Головна відмінність у тому, що справжню скляну фунчозу роблять виключно з бобових, завдяки чому навіть під час термічної обробки вона зберігає прозорість.
До складу локшини входять лише два інгредієнти: рисове борошно та вода. На основі виготовляється щільне тісто, з якого згодом з допомогою спеціального комбайна формуються довгі смужки. Дуже рідко до складу такого виробу належать кукурудзяний крохмаль для еластичності. Сіль при приготуванні цього продукту взагалі не використовують.
Основні | |
---|---|
Вага | 400 кг |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основа | Рисова |
Склад | рисове борошно, вода |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | BUN TUOI |
- Ціна: 145 ₴