Устричний соус класичний 2,3 кг
Устричний соус — один з ключових компонентів традиційної кухні країн Азії. Часто його використовують в приготуванні вуличної їжі, в якості соусу, маринаду або заправки. Він ідеально підкреслює смак м'яса, особливо свіжих морепродуктів. Для завершення будь-якої страви потрібно кілька крапель продукту, так як у нього яскравий солодко-солоний, пряний смак.
Особливості смаку соусу
- Не має вираженого морського аромату або смаку.
- Дуже концентрований, використовується економно.
- Ідеально підходить для м'ясних маринадів і наваристих бульйонів.
- Післясмак соусу можна переплутати з м'ясним.
- Добре поєднується з рослинними оліями.
Азіатський соус — універсальний підсилювач смаку м'яса, риби або овочів. Часто його застосовують у поєднанні з локшиною, в основі для супів або основних страв. Його смак добре розкривається в поєднанні з лимоном, кунжутом, калганом або імбиром. Щоб не переборщити, устричний соус краще додавати в блюдо в кінці приготування.
Інформація для замовлення
- Ціна: 590 ₴