Удон пшеничная лапша Udon 3мм 1кг (Китай)

Удон – яскравий представник азіатської кухні. Це смачна та ситна японська страва, приготування якої не вимагає наявності спеціальних навичок або великої кількості вільного часу.
Локшина виготовляється з пшеничного борошна з додаванням солі, завдяки чому воно може довго зберігатися. Удон включає складні вуглеводи, що робить продукт дуже ситним і поживним.
Пшенична локшина - це чудовий продукт, за допомогою якого можна приготувати безліч цікавих страв азіатської кухні. У складі цього продукту немає хімічних компонентів, він виробляється з кращих сортів пшениці за традиційним, відточеним за повік рецептом.
Локшина з пшеничного борошна є важливою частиною азіатської кухні. Цей продукт люблять за його високу енергетичну цінність, адже зовсім невеликої порції локшини достатньо, щоб насититися та почати працювати на повну силу. Сприяє популярності локшини та її відмінний смак, що добре поєднується з усіма азіатськими соусами та спеціями, а також з будь-якими продуктами харчування.
Страви з пшеничного локшини - це не тільки найкращий спосіб збільшення працездатності, але і відмінне джерело вітамінів групи В. Ці речовини важливі для коректної роботи нервової системи, тому люди, які споживають багато локшини, рідко страждають від депресій та розладів сну.
З чим готує удон
У традиційній азіатській кухні пшенична вермішель використовується як гарнір для великої кількості різноманітних начинок. Серед них:
м'ясо курки;
овочі;
гриби шиїтаке;
морепродуктів.
Також завдяки нейтральному смаку удон добре поєднується із соєвим соусом, переймаючи від нього насичений смак та аромат.
Пшенична локшина проста в приготуванні та підходить для приготування страв із різних складових, що робить її незамінним продуктом у традиційній азіатській кухні.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основа | Пшенична |
- Ціна: 286 ₴