Соленая соевая паста 400 г (Китай)
189 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 18SL150
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Місо - паста з бобів сої, яка є основою мисо-супів. Місо-суп користується великою популярністю в Японії і є обов'язковою частиною кожної процедури їди.
Існує навіть стара японська приказка: «чаша супу місо на день – і лікар ніколи не наблизиться до ваших дверей». Багато японців дотримуються цієї поради. Місо готується з соєвих бобів і зазвичай рису або ячменю, які відварюють на пару, змішують з кодзи (закваска), після чого залишають ферментуватися терміном від шести місяців до п'яти років. Що довша ферментація, то темніше місо. Сучасний аналіз підтвердив, що ця солона та ароматна паста є надзвичайно поживною та збалансованою їжею, що містить протеїн, вітаміни та важливі амінокислоти. Місо не тільки використовується для приготування супу, але й використовується для надання аромату багатьом іншим стравам.
Зберігати місо слід при температурі від +1°C до +25°C.
Склад: соєві боби, рис білий, вода, сіль кухонна, пшеничне борошно.
Властивості соєвої пасти
Ця страва дуже популярна на території великих азіатських країн, таких як Корея, Японія та Китай. При цьому вона однаково актуальна і для сніданку, обіду та вечері, і для святкового застілля. Колір пасти може бути різним, від темно-червоного до світло-коричневого. Він, аромат і смак страви залежить від того, яким способом було приготовлене блюдо. У складі пасти присутні соя, особливі види цвілих грибів, цукор, а також злаки. Іноді в пасту додається борошно, рис, а також боби, які не забродили, але були спеціально оброблені.
Японці роблять соєву пасту густою, що має оригінальні для неї характеристики. Часто така паста має гострий смак, який нейтралізується різними прянощами. Якщо паста гостра, то термін її придатності сягає півроку, і вважається пряністю. Якщо вона не дуже гостра, то замість гострого перцю, борошна, цукрового сиропу та глюкози використовуються спеції, рисове борошно та боби. Така спеція використовується для додавання як м'яса, рису та овочів.
Користь соєвої пасти
У складі цієї пасти є багато вітамінів В, А і D, а також різні мінерали, у тому числі магній, кальцій і залізо. Спеціальні дослідження довели чудові властивості соєвої пасти: вона позитивно впливає на організм людини, запобігаючи зростанню та розвитку ракових клітин. Так, він ефективний при різних видах раку, у тому числі при раку товстої кишки, раку легень, уповільнюючи зараження здорових клітин. Важливо, що чим старший соус, тим сильніший його ефект. Так, у соусі, приготовленому 2 роки тому, більше користі, ніж у соусі, якому кілька днів чи місяців. Крім цієї найважливішої властивості, у пасті «з витримкою» є інші корисні особливості, що відповідають за регенерацію клітин, здоровий колір обличчя, уповільнення старіння організму та його зміцнення. Особливий естроген, який міститься в соєвій пасті – відмінний профілактичний засіб проти таких захворювань як артрит та остеопороз.
За смаковими якостями – солона.
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова банка |
Виробник | Ваші двері |
- Ціна: 189 ₴