Солодка соєва паста Sweet bean paste 180 г (Китай)
135 ₴
128,25 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 18SL150
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Місо – паста із бобів сої, яка є основою місо-супів. Місо суп має велику популярність у Японії і є обов'язковою частиною кожної процедури їжі.
Існує навіть стара японська приказка: «чаша супу місо на день – і лікар ніколи не наблизиться до ваших дверей». Багато японців дотримуються цієї поради. Місо готується з соєвих бобів і зазвичай відварюють на пару рису або ячменю, змішують з кодзою (закваска), після чого залишають ферментуватися від шести місяців до п'яти років. Чим довша ферментація, тим темніша місо. Сучасний аналіз підтвердив, що ця солона та ароматна паста є дуже поживною та збалансованою їжею, що містить протеїн, вітаміни та важливі амінокислоти. Місо не тільки використовується для приготування супу, але й використовується для надання аромату багатьом іншим стравам.
Зберігати місо слід за температури від +1°C до +25°C.
Склад: соєві боби, рис білий, вода, сіль кухонна, пшеничне борошно.
Властивості соєвої пасти
Ця страва дуже популярна на території великих азіатських країн, таких як Корея, Японія та Китай. При цьому вона однаково актуальна і для сніданку, обіду та вечері, і для святкового застілля. Колір пасти може бути різним, від темно-червоного до світло-коричневого. Він, аромат та смак страви залежить від того, яким способом було приготовлено страву. У складі пасти є соя, особливі види цвілевих грибів, цукор, а також злаки. Іноді в пасту додається борошно, рис, а також боби, що не забродили, але були спеціально оброблені.
Японці роблять соєву пасту густою, що має оригінальні для неї характеристики. Часто така паста має гострий смак, який нейтралізується різними прянощами. Якщо паста гостра, то термін її придатності сягає півроку і вважається пряністю. Якщо вона не дуже гостра, замість гострого перцю, борошна, цукрового сиропу та глюкози використовуються спеції, рисове борошно та боби. Така спеція використовується для додавання м'яса, рису та овочів.
Користь соєвої пасти
У складі цієї пасти є багато вітамінів В, А та D, а також різні мінерали, у тому числі магній, кальцій та залізо. Спеціальні дослідження довели відмінні властивості соєвої пасти: вона позитивно впливає на організм людини, запобігаючи зростанню та розвитку ракових клітин. Так, він ефективний при різних видах раку, у тому числі при раку товстої кишки, раку легень, уповільнюючи зараження здорових клітин. Важливо, що чим старший соус, тим сильніший його ефект. Так, у соусі, приготовленому 2 роки тому, більше користі, ніж у соусі, якому кілька днів чи місяців. Крім цієї найважливішої властивості, у пасті з витримкою є інші корисні особливості, що відповідають за регенерацію клітин, здоровий колір обличчя, уповільнення старіння організму та його зміцнення. Особливий естроген, що міститься у соєвій пасті – відмінний профілактичний засіб проти таких захворювань як артрит та остеопороз.
За смаковими якостями – солона.
Основні | |
---|---|
Вага | 180 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова банка |
Виробник | Ваші двері |
- Ціна: 128,25 ₴