Соєва спаржа Фучжу сушена 150г (Китай)
195 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 860038
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Соєва спаржа Фучжу сушена 150г (Китай)
Соєва спаржа, по-іншому фучжу чи юка – це напівфабрикат із сої, який готують китайці, як національна страва.
Основний інгредієнт, що використовується в рецептах приготування спаржі корейською, не має прямого відношення до однойменної рослини. Правильно називати його юка японською, фучжу китайською або в крайньому випадку китайською папороттю.
Як же зробити спаржу корейською, якщо дана рослина не є її основою? Продукт готують із соєвого молока, яке кип'ятять до появи на поверхні плівки – фупі. Якщо підвісити цю плівку, то вона набуває цікавої витягнутої форми. Коли вона висихає, і виходить фучжу.
Ви можете поцікавитися, що таке соєве молоко? Насправді це звичайна соя, подрібнена до стану однорідності, а потім відварена.
Молоко готують дуже просто: спочатку замочують сою, наполягають її на воді, потім варять на невеликому вогні, суворо дотримуючись необхідних пропорцій сої та води, а наприкінці перетирають і зціджують. Запах такого молока цілком приємний, колір натуральний, а ось смаку, як такого, воно не має.
Інша справа – китайська папороть. Його смак оригінальний і пікантний, тому наявність на столі салату зі спаржі корейською стане родзинкою вашого званого обіду. До того ж, як відзначають дієтологи, завдяки фучжу можна оздоровитись та скинути зайву вагу.
Ось кілька рецептів, якими ви можете легко скористатися, готуючи фучжу у себе вдома.
«СУХА СПАРЖА»
Залийте основний продукт окропом та дайте настоятися протягом години. За цей час ви встигнете розігріти сковороду і обсмажити на ній цибулю, попередньо нарізану півкільцями.
Рослинна олія стане заправкою до вашої страви, а ось саму цибулю можна викинути або за бажання залишити.
Додайте в маринад тиск часник, трохи перцевого, а потім і соєвого соусу, добре обсмажте на сковороді. Після цього залийте сумішшю проціжену та висушену від води соєву спаржу, перемішайте і дайте охолонути. Спробуйте страву і за потреби додайте східних спецій та солі.
СОЄВИЙ СУП
Нескладний у приготуванні пісний та ситний супчик можна отримати з соєвої спаржі, солодкої моркви, коріандру та часнику. Поєднання приправ дає страві смак улюбленої багатьма моркви по-корейськи.
При цьому перше чимось нагадує за смаком традиційний зимовий суп, який варять на бульйоні з макаронами та морквою.
Замочіть 60 г сухого продукту у воді, яку виливайте. Її можна використовувати для приготування супу. Альтернативою фуджу може стати щільний тофу.
Основний інгредієнт ріжемо на шматочки, моркву трьом на дрібній тертці або подрібнюємо ножем. Так само чинимо і з почищеним часником. Для приготування його потрібно 4-5 зубчиків.
Потім у столовій ложці рослинної олії тушкуємо часник, морква, мелене насіння кінзи, постійно помішуючи. У каструлю для супу додаємо воду, нарізану соєві кубики та протушковану заправку.
Доводимо страву до кипіння. Варити суп потрібно на середньому вогні, трохи підсоливши воду. Подають його гарячим.
Спробуйте додати до свого раціону салати та супи з фучжу – і ви не пошкодуєте. Завдяки цьому унікальному рослинному продукту ви станете здоровішими, зможете скинути зайву вагу та пізнаєте нові смакові відчуття!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Соевые ростки |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 0.15 |
- Ціна: 195 ₴