Сухий соєвий соус у порошку 1 кг
Соєвий соус у порошку, комплексний гідролізат рослинного білка в порошку (Комплексний HVP) і дріжджовий екстракт є трьома головними комплексними підсилювачами смаку, що містять амінокислоту. Соєвий соус у порошку має унікальний азійський смак і широко використовується в приправах.
Соєвий соус у порошку від AIPU FOOD сушать розпиленням із ферментованого соєвого соусу за допомогою запатентованої технології розпилювального сушіння. Завдяки цій технології, можна зберегти характерний смак і текстуру соєвого соусу. Крім того, ця технологія може також знизити неприємний аромат обугливання й окиснення соєвого соусу. Клієнтам зручніше зберігати та транспортувати порошкоподібні продукти соєвого соусу, ніж рідкісні.
Зовнішній вигляд: порошок соєвого соусу.
Колірний діапазон: світло-коричневий.
Особливість продукту: класичний/найпродуваний продукт, класичний смак.
Рекомендується використовувати в сухих приправах, снеках, м'ясних виробах, супах і маринадах, щоб поліпшити смак і смак уми.
Соус із соєвого соусу використовується переважно для посилення та змішування смаку. Тому риса смаку є головним показником. Через внутрішній білок у ферментованому соєвому соусі порошок соєвого соусу містить певну кількість білка, але вміст білка не такий високий (зазвичай 8% — 18%) через собівартість. Хлорид натрію є ще одним ключовим показником порошку соєвого соусу, що впливає на смак і вартість.
Застосування
Рекомендоване дозування
Соус для макання 0.4-0.6%
Підливки 0.5-1.0%
Локшина швидкого приготування 0.5-1.5%
М'ясні вироби 0.4-1.0%
Морські продукти 0.5-1.0%
Приправы 10-15%
Снеки 0.3-0.6%
Соус 20-24%
Супові основи 10-20%
Маринад 10-20%
Примітки: рекомендоване дозування тут призначене тільки для довідки. Перед використанням читайте та дотримуйтеся місцевих правил. Тим часом ми пропонуємо виробникам провести пробні випробування перед виробництвом, щоб переконатися в тому, що пропорція оптимальна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 350 |
- Ціна: 555 ₴