Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1186 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Локшина гречана Соба 800г (Китай)

впередназад
Локшина гречана Соба 800г (Китай), фото 2Локшина гречана Соба 800г (Китай), фото 3Локшина гречана Соба 800г (Китай), фото 4Локшина гречана Соба 800г (Китай), фото 5Локшина гречана Соба 800г (Китай), фото 6

335 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 18СОВ800
Локшина гречана Соба 800г (Китай)
Немає в наявності
335 ₴
Локшина гречана Соба 800г (Китай)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Соба (яп. そば або 蕎麦) — національне японське блюдо. Являє собою довгу коричнево-сіру локшину з гречаного борошна, званої також нихонсоба (яп. 日本蕎麦, японська соба).

Соба спочатку називали гречку, яку в Японії вирощували вже з часів Яеї (3 ст. до н. е. – 3 ст. н. е.). Так як ця культура була поширена, то у голодні, неврожайні роки гречка заміняла рис. А в період Едо (17 – 19 ст.) була придумана технологія приготування гречаної локшини і вона стала позначатися словом соба.

В Японії так повелося, що словом соба називають різну тонку локшину і без гречаного борошна в складі. Наприклад на Окінаві так називають тонку яєчну локшину.

Готовиться эта лапша просто. В тазу или большой кастрюле замешивают тесто, раскатывают тонкими пластами, нарезают огромным ножом на куски размером 1-2 миллиметра и варят. Из-за того что тесто из гречки не стабильно и в процессе приготовления может разваливаться, обычно к гречневой добавляют пшеничную муку. В зависимости от того, в какой пропорции смешивают гречневую муку с другими добавками, оттенки лапши могут меняться от серого до зелёного.

Стандарти сільського господарства Японії, дозволяють давати локшині назва соба, тільки якщо в її складі буде не менш 30% гречаної муки. Готову страву подають як холодним, так і гарячим. Так само подається з бульйоном у вигляді супу. До локшині пропонуються різні соуси і приправами.

Деякі різновиди або види локшини соба з різними добавками і особливостями:

Соба або нихонсоба – класична гречана локшина з невеликим додаванням пшеничного борошна

Тюкасоба (яп. 中華そば, китайська соба) – гречана локшина з додаванням яєць

Какэ-соба (яп. 掛け蕎麦) – гречневая лапша, которая включает в себя бульон, мирин (вино из риса), соевый соус и лук.

Якисоба (яп. 焼きそば) — «жареная лапша в соусе», изготавливается из пшеничной муки.     Лапша соба содержит множество полезных и нужных организму белков, незаменимых аминокислот, рутин, холин, тиамин, витамин B и др. В общем очень полезная пища.

Так же соба является традиционным праздничным блюдом японцев. «Лапша долголетия» всегда должна присутствовать на праздничном столе. Ведь существует примета, что чем длиннее макаронина, тем дольше проживет человек.

Склад локшини соба; гречана мука, сіль, вода.

Пр-у Китай

Характеристики
Основні
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Країна виробникКитай
Вага0.8 кг
Складборошно гречане, борошно пшеничне, вода, сіль
ОсноваГречана
ТипЛапша
Інформація для замовлення
  • Ціна: 335 ₴
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
У зв'язку з військовим становищем в Україні відправлення замовлень здійснюється з різних міст., Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner