Рисовий оцет Ханой Tam Duc Ha Noi 500 мл (В'єтнам)
Рисовий оцет Ханой Tam Duc Ha Noi 500 мл (В'єтнам) білий прозорий, злегка жовтуватий, як правило, з рисового вина. Це найбільш поширений тип, який використовується в більшості азіатських країн. Продукт має найвищу концентрацію оцтової кислоти в оцті. Рисовий оцет використовують як приправу для додавання в страви, занурюючи соус створює характерний кислий і ароматний смак. Він також використовується для засолювання овочів і фруктів для більш тривалого зберігання. Крім того, м'які антисептичні властивості оцту використовуються при ефективному очищенні і відбілюванні.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 500 мл |
Виробник | DAM |
Вага | 550 |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Червоний рисовий оцет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 205 ₴