Курячий бульйон сухий Сичуань Chiken Bouillon 454г (Китай)
455 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1D03888
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Для приготування багатьох азіатських страв та соусів обов'язковим інгредієнтом є курячий порошок, який широко використовується в китайських кафе та ресторанах. Це сухі гранули, які надають їжі насичений смак курки. Ця приправа стане в нагоді будь-якій господині і дозволить заощадити час, що витрачається на підготовку. Для розведення сухого бульйону: на 1 літр теплої води – 10 г сухого бульйону у гранулах (або за смаком).
Бульйон курячий у гранулах
У багатьох стравах китайської кухні, соус вимагає наявності курячого бульйону. Його можна приготувати і самим, але буває, що немає часу возитися, або під рукою просто не було курячого м'яса. У такому випадку можна розвести водою курячий порошок (сухий курячий бульйон у гранулах), що набагато простіше та швидше. Із цим гранульованим бульйоном у вас не буде проблем. Неповторний китайський смак. Для приготування азіатських страв та соусів обов'язковим інгредієнтом є курячий бульйон.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 0.454 г |
Склад | глутамат натрію натуральний |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
Тип спецій | глутамат натрію |
- Ціна: 455 ₴