Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1302 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Ламінарія водорості сушені Даші Комбу 50г (Китай)

135 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 85928
Ламінарія водорості сушені Даші Комбу 50г (Китай)
В наявності
135 ₴
Ламінарія водорості сушені Даші Комбу 50г (Китай)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Водорості Даші комбу
Даші комбу - назва не надто знайома українському споживачеві. Разом про те, його приховується водорость ламінарія, яка часто зустрічається нашій країні під назвою «морська капуста». Але не все так просто - водорості комбу не звичайна ламінарія, а її особливий сорт, який виростає виключно в холодних водах, що омивають північ Японії. Наразі їх масово вирощують у штучних морських фермах, причому лідерство з виробництва належить острову Хоккайдо, де у внутрішньому Японському морі знаходяться найбільші ферми японської ламінарії.

У японській кулінарії комбу використовується відразу в декількох варіаціях, а їх користь - один із секретів японського довголіття. Перші згадки про використання цих водоростей відносяться до 1 тисячоліття нашої ери, але експортувати їх в інші країни почали всього півстоліття тому. Зате зараз ви запросто можете купити даші комбу високої якості в інтернет-магазині «Суші Кухар». Сушать комбу під сонячними променями протягом тривалого часу, а потім розшаровують на дві частини: більш тонка верхня стає інгредієнтом салатів і свіжих закусок, а нижня щільна містить більше вітамінів і використовується вже після маринування або термічної обробки.

Водорості даші комбу: користь та склад
Комбу практично повністю складається з волокон клітковини, які дуже важливі для активізації перистальтики кишечника і хорошого травлення. До того ж вони містять велику кількість йоду, який потрібен для правильної роботи щитовидної залози. А одна з найнезвичайніших властивостей цих водоростей - це те, що саме вони вважаються природним джерелом глутамінової кислоти, яка у східній кулінарії є своєрідним «п'ятим смаком» і використовується у формі знаменитої приправи глутамат натрію. Якщо ви помітите на листах комбу білуватий наліт, це саме глутамат натрію, що викристалізувався на поверхні.

Водорості комбу містять також значну кількість білка - цілих 8,2 г на 100 г сушеної ламінарії. При цьому жирів у них практично немає, а вуглеводи становлять лише 3 грами на 100 грамів продукту. Калорійність водоростей - 198 ккал на 100 грамів, при цьому вага висушених листів мінімальна.

Що готувати з даші комбу
Водорості даші комбу продаються у вигляді тонких висушених листів зеленувато-бурого відтінку. Вони вважаються одним із важливих інгредієнтів для приготування рису для суші: небагато водоростей, доданих при варінні або при приготуванні оцтової заправки, надають рису особливий аромат та виражений смаковий відтінок. Але не лише цим славні водорості комбу. Їх також використовують:

Для створення традиційних бульйонів дасі (даші), в яких комбу може виступати головним інгредієнтом або доповненням до сушеного тунця, грибів шиїтаке, сардин;
Як природна спеція для надання смаку рису, бобовим, локшині або іншим гарнірам;
У форматі салатів - комбінуючи їх із зеленню, грибами, все тією ж локшиною, овочами, бамбуковими паростками та м'ясом;
Довгі водорості комбу (а у своєму оригінальному стані японська ламінарія може досягати 20 метрів у довжину) можна застосовувати аналогічно листами норі та робити з ними рулети з рибою, м'ясом, омлетами;
Даші комбу оптимальний для закусок, у тому числі й маринованих, у стилі салатів по-корейськи;
У Японії з ними роблять навіть чай.
Готувати комбу дуже просто: вийміть суху пластину водорості і замочіть у теплій воді ненадовго. Як тільки лист даші комбу вбере в себе воду і набухне, його можна використовувати за призначенням. Знімати з листа білий наліт не варто – це глутамат натрію, який сам по собі стане чудовою спецією для вашої страви.

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
ТипВодорості
Вага50 г
Складводоросли Нори
Користувальницькі характеристики
ВиробникNori
УпаковкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 135 ₴
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
Деякі товари можуть відправлятися з різних складів. Під час оформлення замовлення ми погоджуємо цю інформацію, Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner