Хміль звичайний шишки (пак/50 грамів)
125 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: ТЛ24
+380 (50) 577-08-95
Связь -Viber, Telegram, WhatsApp- +380 (99) 562-28-56 Костюмы для фитнеса
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Хмель шишки – HUMULUS LUPULUS L. –хмель обыкновенный, хміль звичайний.
Збухлих часів відома рослина — це дикий виноград, гімей, хмеліна — багаторічна трав'яниста рослина з кучерявою і чіпляється за гілки дерев стебел завдовжки до 6 метрів. Символом слов'янського бога родючості ЯРІЛО був хміль, що дав йому силу та веселощі. Хміль — це один із найпопулярніших народностей.
А ось уже в Х-IX столітті його почали використовувати в пивоварні, для цього береться тільки шишки — суцвіття жіночого роду. Із шишок готували також дріжджі та закваску. Його використовують як приправи для салатів і різних страв.
У СРСР продажі його заборонено.
Шишки збирають на початку серпня, вони містять: хмеледубільну кислоту, ефірну олію, гіркі речовини — гумулон і лупулон — до 20%, аспарагін, холін, валеріанову, виваленовану та р-амінобензойну кислоти.
Хміль має седативну дію на нервову систему, збільшує діуріз, капіляроукріплювальну дію, протизахищену, протибольову. Входить до складу «Уролесана» і «Валокардину».
ЗАСТОСУВАННЯ:
- внутрішнє — настій шишок (2 столові ложки сировини на 500 мл окропу, настояти 2 години, процідити) приймати по 1⁄2 склянки 4 рази на день до їди,
— настоянка — 1:4 (хміль: горілка) (або спирту 70%) настоювати 2 тижні в темному місці. Приймати по 5 крапель у столову ложку води — вранці натщесерце, ввечері — перед сном,
— наприклад, готують мазь — подрібнені шишки з топленим салом — у разі ударів, наривів.
ХМЕЛЬ — отруйна рослина.
Збухлих часів відома рослина — це дикий виноград, гімей, хмеліна — багаторічна трав'яниста рослина з кучерявою і чіпляється за гілки дерев стебел завдовжки до 6 метрів. Символом слов'янського бога родючості ЯРІЛО був хміль, що дав йому силу та веселощі. Хміль — це один із найпопулярніших народностей.
А ось уже в Х-IX столітті його почали використовувати в пивоварні, для цього береться тільки шишки — суцвіття жіночого роду. Із шишок готували також дріжджі та закваску. Його використовують як приправи для салатів і різних страв.
У СРСР продажі його заборонено.
Шишки збирають на початку серпня, вони містять: хмеледубільну кислоту, ефірну олію, гіркі речовини — гумулон і лупулон — до 20%, аспарагін, холін, валеріанову, виваленовану та р-амінобензойну кислоти.
Хміль має седативну дію на нервову систему, збільшує діуріз, капіляроукріплювальну дію, протизахищену, протибольову. Входить до складу «Уролесана» і «Валокардину».
ЗАСТОСУВАННЯ:
- внутрішнє — настій шишок (2 столові ложки сировини на 500 мл окропу, настояти 2 години, процідити) приймати по 1⁄2 склянки 4 рази на день до їди,
— настоянка — 1:4 (хміль: горілка) (або спирту 70%) настоювати 2 тижні в темному місці. Приймати по 5 крапель у столову ложку води — вранці натщесерце, ввечері — перед сном,
— наприклад, готують мазь — подрібнені шишки з топленим салом — у разі ударів, наривів.
ХМЕЛЬ — отруйна рослина.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Світ Трав |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 125 ₴