В'єтнамський Зелений чай Преміум з лотосом Lotus Green Tea 125грамм В'єтнам
855 ₴
769,50 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1T0178
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
В'єтнамський Зелений чай Преміум з лотосом 125 грам В'єтнам.
Це преміум чай вищої якості з лотосом у бамбуковій упаковці.
Чай зелений з лотосом (лотосової чай) відмінної якості.
Чай ароматизований справжніми квітами та рослинами, а не хімічними замінниками.
Натуральний в'єтнамський зелений чай володіє протимікробною,
противірусною, протизапальною дією, зміцнює
імунітет, допомагає при грипі, похмілля, харчових отруєннях,
корисний при проблемах зі щитовидною залозою, з нервовою системою,
а також вагітним жінкам. Крім того, зелений чай сприяє
схудненню, так як прискорює обмінні процеси і виведення жирів з організму,
а його вживання перед їжею призводить до більш швидкого відчуття ситості.
Завдяки вітамінам і мікроелементів зелений чай є сильним
антиоксидантом і засобом профілактики величезного спектра захворювань.
В якості сировини для чаю використовувалися стародавні чайні бруньки, які ростуть на високих горах, в поєднанні з традиційними методами маринованого лотоса давньої села СенТай в Ханої Хо, створюючи різновид чаю під назвою «Чай Першої Вічності». Як найбільш делікатний чаї в'єтнам, натуральний ароматизований чай стародавнього, типового поєднання з лотосом, в якому виростають пристрасні смаки, незабутні тонкі пахощі, смак яких у інших країн світу бути не може.
Вага нетто: 125 г
Розмір: 14 * 5 * 14 (см)
Інгредієнти: зелений чай і лотос
Застосування: При заварюванні невеликої кількості чаю (3-5 г) в чайний набір або в чайну чашку налийте окропу чайний набір. або чашка чаю в залежності від ваших уподобань. Зачекайте 5 хвилин, щоб використовувати.
Термін придатності; 24 місяці
Дистриб'ютор: Hương Mai Cafe
Країна: В'єтнам
Я припускаю, що ви вже знаєте, наскільки складний і складний чай Лотос , чайна церемонія складна, що якимось чином може перешкодити вам насолодитися чашкою чаю правильним чином, але не чекайте більше, в цьому пості сьогодні я покажу Ви дізнаєтеся, як правильно, але просто подавати вʼєтнамська чай лотос щоб зберегти всю солодкість і стійкий смак, але простіше, але все ж вимогливо в приготуванні.
Вода і її температура:
Вода:
У стародавньому Ханої в якості основи використовувалася ранкова роса або дощова вода, але в наші дні це неможливо з такою атмосферною водою. Не використовуйте мінеральну воду, бо її зіпсує смак чай. Переконайтеся, що ваша вода чиста і чиста, цього достатньо .
Температура води для заварювання чаю:
Не лише з чаєм, але і з кавою дуже важлива температура води, особливо з кавою ласки. Окріп робить чай чарівним на смак? Неправильно. Сам по собі зелений чай з лотосом - тонкий і легкий напій, тому для його приготування не потрібно використовувати дуже гарячу воду. Якщо вода занадто гаряча, чай не тільки стає гірше з їдкості і гіркоти, але й набуває потворну і каламутну темну текстуру води.
80-90 градусів Цельсія ідеально.
Розігрійте чашку і каструлю:
- Цей крок зробив чай не тільки смачніше, але й довше залишався теплим. Якщо пропустити етап нагрівання, чайник поглине все тепло, а чай всередині злегка нагріється, що зробить його їдким і каламутним.
- Переконайтеся, що ваш чайник і чашка чисті, щоб не зіпсувати хороший чай.
- Використовуючи киплячу воду, щоб наповнити каструлю, обережно струсіть каструлю протягом 9-10 секунд, потім вилийте їх у чашки, залиште чашки наповненими на кілька секунд, перш ніж вилити.
Кількість чаю:
- Зазвичай за власним апетиту, деяким подобається легкий, деяким подобається міцний чай. От середня пропорція:
- Одна поїлка: 100 мл на 4 г
- Подвійна поїлка: 100 мл на 8 г, додатково 4 г за кожен зайвий оборот.
- Рекомендується бамбукова ложка.
Техніка заварювання:
- Налийте в каструлю трохи води, достатня для того, щоб просочити лотосный чай , швидко і обережно струсіть каструлю, а потім швидко злийте її. Цей крок займає всього кілька секунд, просто щоб очистити чай.
- Налийте достатньо води для споживання. Закрийте кришку каструлі і злегка промийте її окропом, це називається етапом замикання, за рахунок нагрівання каструлі зовні запобігається випущення ароматів квітів, зберігайте чай лотоса в кращому вигляді.
- Почекайте 3-5 хвилин. Коли все буде готово, злегка струсніть чайник. А тепер насолоджуйтеся!
В'єтнамський чай лотоса в кафе Huongmai
Замітка:
Чай в середньому не втамовує спрагу, тому поспішне пиття - не спосіб насолодитися його елегантним смаком. Неспішне питво в'єтнамської чаю лотоса невеликими ковтками допоможе вам відчути всю його квінтесенцію. Трохи їдкий на кінчику язика, трохи солодкуватий на смак, це важко описати словами, просто дайте відчути всі свої почуття.
Природна насолода:
- Цукор непоганий, але з фруктовим варенням краще.
Збереження:
На якість чаю впливає безліч факторів, таких як світло, вологість, температура, кисень ... Зберігання чаю в щільно закритій пляшці або коробці, в сухому, темному і провітрюваному місці було б ідеальним умовою, щоб ваш хороший чай зберігався надовго. Добра збереженість може продовжити термін зберігання зеленого чаю лотоса 3 роки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип чаю | Зелений чай |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 125 г |
- Ціна: 769,50 ₴