Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g



150 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1L026777
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Удон — локшина з борошна пшениці дрібного помелу, подається як суп із локшиною в бульйоні.
ЩО ВНУТРІ
Під кришкою на нас чекає брикет вермішелі, в якій уже міститься суха зелень й один пакетик із суповою основою.
Темпура — популярна категорія страв японської кухні з риби, морепродуктів і овочів, приготованих у клярі та обсмажених у фритюрі.
Відкрити цитату
Нори — японська назва різних їстівних видів червоних водоростей. Кінцевий продукт виготовляють, подрібнюючи та потім висушуючи водорості на сітці, після чого він схожий на зелений папір. Ці листи використовуються під час виготовлення страв японської та корейської кухонь.
Відкрити цитату
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
На російській етикетці немає способу приготування - не переклали. Але він є англійською, у білому полі на кришці.
У процесі приготування немає чогось особливого, крім того, що кришечку потрібно відкрити на половину, для цього на ній навіть є мітки. Потім засинаємо спеції, наливаємо окріп ідемо 3 хвилини. Я додатково зверху накриваю склянку тарілкою, щоб тепло краще збереглося.
Чітке фото — клацайте для збільшення.
Через три хвилини під кришкою на мене чекає така картина: на поверхніійський розбухла темпура та дрібні сухі водорості із супової основи.
Чітке фото — клацайте для збільшення.
Ось такий вигляд має окремо бульйон. Він приємного кольору, на поверхні плавають блискучі кружечки, майже як у звичайному натуральному супі.
Чітке фото — клацайте для збільшення.
Різновид розмішаного супу з боку, як видно в ньому, дуже багато не сушених водоростей, трохи моркви та зеленої цибулі. Як зазвичай крупинки гострих спецій осіли на дні. Суп не рідкий, не порожній, добре заповнений іншими наповнювачами.
Чітке фото — клацайте для збільшення.
ВЖИВАННЯ ПРО СМАК
Розпарена локшина на вигляд, мені нагадати нашу дешеву. Але на смак вона цілком нормальна, не проти, не прісна, у мене злегка криштала на початку, напевно, трьох хвилин їй було мало.
Жовті пелюстки виявилися шматочком чогось рибного запеченого в клярі, під кляром розміщений рівно порізаний, солодкуватий прямокутник.
Після запарювання запах у страви слабкий, лише легкий аромат водоростей, рибою не пахне. У бульйону виражений, насичений смак, найближчі асоціації: морепродукти, риба, водорості. Сіль і гострота — у міру.
Великі зелені листи водоростей ледь мають смак. Біла штучка з червоною завитушкою (знизу на фото) має явний смак крабової палички. Морква не має яскравого солодкого присмаку, як у локшини від вітчизняних виробників.
Чітке фото — клацайте для збільшення.
Якось давньо я ледве хала суп у суші-барі, не пам'ятала який, але в ньому теж був соєвий соус. Смак у Удона від Nongshim досить сильно схожий на смак того, справжнього натурального супу, правда Удон набагато приємніший, з м'якшим смаком. Загалом, для мене до смаку він порівнянний із натуральною стравою.
ЗАКЛЮЧКИЙ окреслений кухня
Я з'їла все з великим задоволенням, навіть майже наїлася, попри маленьку порцію. Мені дуже сподобався. Після їди в роті залишилося приємний, трохи гострий посмак. Цей Удон дуже відрізняється від усього, що я дала раніше з цієї категорії продукції.
Рекомендую всім шанувальникам локшини швидкого приготування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nongshim |
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Пластиковий стакан |
Вага | 62 г |
Рецепт приготування | заварить кипятком на 3-4 минуты |
- Ціна: 150 ₴