Кульки з тапіоки Бабл Ті перлини Tapioca Pearl bubble tea 1kg (Таїланд)

595 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: TBT1kg
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Тапіока (маніокове саго) - крохмалиста крупа, яку отримують з коренів рослини Маніок їстівний або Маніок солодкий (він же маниот, кассава, тупі-гуарані, юка ). Кореневі бульби маніоки використовують не тільки для отримання тапіоки, але і вживають в їжу у вареному, смаженому і сушеному вигляді.
Батьківщиною маніоки вважають райони сучасної Бразилії, поширена культура у всіх тропічних районах земної кулі. Країни, найбільш широко возделывающие маніоку: Заїр, Танзанія, Уганда, Нігерія в Західній Африці; Таїланд, Індонезія, В'єтнам в Південно-Східній Азії; Бразилія, Венесуела, Колумбія в Південній Америці.
Напівпрозорі кулясті крупинки тапіоки являє собою висококалорійний і легко засвоюваний продукт, який широко використовують для приготування різноманітних смачних страв. Тапіока легко вариться. Це живильна, ніжне блюдо у вигляді кашки, використовується в харчуванні як дієтичний продукт для дітей і хворих. У західноєвропейській кухні застосовується для засипки в супи, бульйони, при приготуванні антреме (страва подається між основною їжею або перед десертом). Борошно з тапіока (мелену тапіоку) використовують як загусник соусів, прозорих глазурей і фруктових начинок десертів: головна перевага борошна з тапіоки полягає в тому, що вона не псується при сильному охолодженні або заморожуванню.
Зазвичай кульки тапіоки білого кольору, і їх можна забарвити в будь-які кольори і відтінки, і ця властивість дозволяє тапиоке бути дуже оригінальним прикрасою страви, така кольорова «ікра». Кольоровий «перли» тапіоки – часте прикраса азіатських десертів.
Крім приємного смаку тапіока має безліч корисних властивостей. Вона містить мікро - та макроелементи (кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, мідь, селен та ін) і вітаміни B1, B5, B6 і B9.
Тапіока на світовий ринок поставляється в основному Бразилією, Гайяной і країнами, розташованими на Антильських островах.
Батьківщиною маніоки вважають райони сучасної Бразилії, поширена культура у всіх тропічних районах земної кулі. Країни, найбільш широко возделывающие маніоку: Заїр, Танзанія, Уганда, Нігерія в Західній Африці; Таїланд, Індонезія, В'єтнам в Південно-Східній Азії; Бразилія, Венесуела, Колумбія в Південній Америці.
Напівпрозорі кулясті крупинки тапіоки являє собою висококалорійний і легко засвоюваний продукт, який широко використовують для приготування різноманітних смачних страв. Тапіока легко вариться. Це живильна, ніжне блюдо у вигляді кашки, використовується в харчуванні як дієтичний продукт для дітей і хворих. У західноєвропейській кухні застосовується для засипки в супи, бульйони, при приготуванні антреме (страва подається між основною їжею або перед десертом). Борошно з тапіока (мелену тапіоку) використовують як загусник соусів, прозорих глазурей і фруктових начинок десертів: головна перевага борошна з тапіоки полягає в тому, що вона не псується при сильному охолодженні або заморожуванню.
Зазвичай кульки тапіоки білого кольору, і їх можна забарвити в будь-які кольори і відтінки, і ця властивість дозволяє тапиоке бути дуже оригінальним прикрасою страви, така кольорова «ікра». Кольоровий «перли» тапіоки – часте прикраса азіатських десертів.
Крім приємного смаку тапіока має безліч корисних властивостей. Вона містить мікро - та макроелементи (кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, мідь, селен та ін) і вітаміни B1, B5, B6 і B9.
Тапіока на світовий ринок поставляється в основному Бразилією, Гайяной і країнами, розташованими на Антильських островах.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Склад | тапіока |
Інформація для замовлення
- Ціна: 595 ₴