Кукурудзяний крохмаль Bot Bap Corn Starch 400g (В'єтнам)
185 ₴
166,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1R04799
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Що таке кукурудзяний крохмаль?
Кукурудзяний крохмаль (кукурудзяний крохмаль) - це тонка борошно, отримана з ядра кукурудзяних зерен, яка широко використовується в харчової промисловості випічці або . Кукурудзяний крохмаль використовується для створення клеїв і загусників в різних стравах. На відміну від пшеничного борошна, кукурудзяний крохмаль формується після приготування.
При обробці кукурудзяного крохмалю зверніть увагу на те, щоб кукурудзяний крохмаль размешивался на останній стадії страви, коли вони варяться або кип'ятяться, при випіканні додавайте його в борошно. Не кладіть кукурудзяний крохмаль в кислі розчини, такі як лимон, оцет яблучний сік або апельсиновий сік, оскільки вони не будуть прилипати.
Інгредієнти кукурудзяного крохмалю
Взятий з ядра зерна, кукурудзяний крохмаль також містить досить багато поживних речовин та деякого іншого змісту. Відповідно, кукурудзяний крохмаль містить такі інгредієнти, як: калорії (ккал), ліпіди, жир, натрій, калій, вуглеводи, клітковина, цукор, білок, вітамін А, кальцій, залізо, вітамін В6, магній ...
"data-tag-original="1">
Кукурудзяний крохмаль з тонкістю зроблений з ядра зерен кукурудзи (Зображення: Інтернет)
Використання кукурудзяного крохмалю
Основне застосування кукурудзяного крохмалю, згаданого при випічці або обробці звичайних страв, полягає в загущувач, що створює адгезію соусів, супів, пудингів, морозива або створює чудові аромати для деяких видів печива і тортів. Крім того, кукурудзяний крохмаль також використовується для випічки допоміжних продуктів або для виробництва деяких інших продуктів і напоїв, таких як амінокислота декстроза, спирт, глутамат натрію ... Кукурудзяний крохмаль також використовується для переробляючи кави, отримуючи кави з 10% попкорну, отримаємо клей, решта 90% - це мелену каву.
Кукурудзяний крохмаль використовується, щоб допомогти збалансувати кількість жиру в крові і запобігти серцево-судинні захворювання. Кукурудзяний крохмаль, приготований з очищених крохмалів, буде мати невелику поживну цінність, оскільки він не містить багато клітковини, білка і деяких мінералів у зовнішній оболонці і зародках насіння.
Як проводиться кукурудзяний крохмаль?
Звичайний кукурудзяний крохмаль переробляється методом розділення зерен кукурудзи на 4 частини: крохмаль, зародок кукурудзи, клітковина та білок. Після поділу волокно і білок будуть перероблятися в корм для тварин, кукурудзяний зародок переробляється в кукурудзяна олія, залишився крохмаль використовується у харчовій або кондитерської промисловості. це кукурудзяний крохмаль.
Кукурудзяний крохмаль отримують шляхом занурення, подрібнення, розділення, фільтрації, сушки і класифікується як один з ферментованих крохмалів. Ядра кукурудзи, що використовуються для виробництва борошна, замочують у воді протягом 30-48 годин для повільного бродіння кукурудзи, потім зародок кукурудзяного крохмалю відокремлюють від ендосперму, два компонента відокремлюють від ядер кукурудзи. Потім люди відфільтровують ядро кукурудзи і висушують їх центрифугою, щоб отримати бажаний кукурудзяний крохмаль.
Це кукурудзяний крохмаль?
Кукурудзяний крохмаль не є крохмалем з тапіоки, але зазвичай використовується в якості сполучного для харчових продуктів. У деяких випадках, якщо немає кукурудзяного крохмалю, який ми можемо використовувати замість тапіоки, ми можемо зрозуміти тапіоку наступним чином:
Крохмаль тапіока - це сировина, виготовлене з крохмалю тапіока , який володіє більш високою в'язкістю і адгезійною здатністю, ніж кукурудзяний крохмаль. З-за такої високої адгезії цей порошок часто використовується для приготування тортів цікавої форми, одного з унікальних страв, таких як желе, чай, тістечка, такі як фільтрувальний пиріг, котел, пельмені, пельмені і т. д. (Дізнайтеся більше: що таке тапіока ?)
Що можна замінити кукурудзяним крохмалем?
В додаток до борошні з тапіоки, використовується для заміни в деяких випадках, таких як приготування супу, чаю ... тоді ви можете використовувати тільки пшеничне борошно або картопляну борошно . Однак для кексів, які вимагають використання кукурудзяного борошна, слід використовувати відповідну борошно, наприклад, кекси, такі як шифон, пиріг з японським бавовняним сиром або пористі кекси, не можуть замінити кукурудзяний крохмаль.
"data-tag-original="1">
Кукурудзяний крохмаль досить часто використовується для приготування чаю, супу і приготування тортів (Фото: Інтернет)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Культура | Кукурудза |
Ґатунок | Вищий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.4 кг |
- Ціна: 166,50 ₴