Корейська перцева паста Кочудян Гочуждан гостра Haechandle 500 грам
355 ₴
337,25 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 89618
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з Японії було ввезено перець чилі. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають у супи, салати, гарячі страви, вмочують овочі та м'ясо, готують маринади та заправки.
Готується гочуджан з клейкого рису, ферментованих соєвих бобів та великої кількості перцю чилі (саме завдяки його високій концентрації паста і має темно-червоний колір). Також кочудянам додають сіль, пшеницю, цукор, часник та інші інгредієнти.
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з Японії було ввезено перець чилі. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають у супи, салати, гарячі страви, вмочують овочі та м'ясо, готують маринади та заправки.
Готується гочуджан з клейкого рису, ферментованих соєвих бобів та великої кількості перцю чилі (саме завдяки його високій концентрації паста і має темно-червоний колір). Також кочудянам додають сіль, пшеницю, цукор, часник та інші інгредієнти.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 500 г |
- Ціна: 337,25 ₴