Рибний соус Mam 584 Nha Trang Fish Sauce 40 °, 500 мл (В'єтнам)
350 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1SV584
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Рибний соус Mam 584 Nha Trang Fish Sauce 40°, скло 500 мл (В'єтнам)
Для тих, хто знає - незамінний інгредієнт та приправа до риби, м'яса, нем, і не тільки. Рибний соус – це приправа для перших та других страв тайської кухні, яку готують із засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Тайланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї чи солі в Європі. Складно уявити якою була шанована всесвітньо тайська кухня без цієї приправи. Поширення окрім Тайланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбоджі. Чим корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, у рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус – застосування в кулінарії Традиційно рибний соус у тайській кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають до перших страв, заправляють ним салати, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів із рибним соусом. Спробуйте заправити салат із морепродуктів або овочів та м'яса рибним соусом, змішаним із перцем чилі та соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до приготовленої на пару морської чи річкової риби. Чистий рибний соус чудово поєднується з вареними креветками, баклажанним салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті нижчої якості можуть бути барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу – він підкреслює аромати складових страв, але сам соус практично не чутний після приготування.
Пр-во В'єтнам.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Скляна пляшка |
- Ціна: 350 ₴