Китайський рисовий оцет темний Чинкиангский Shanxi Superior Mature Vinigar 500ml (Китай)
275 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: S0122
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Китайський рисовий оцет (темний) Чинкиангский 500ml (Китай)
.Проводиться китайський чорний рисовий оцет з клейкого рису, води, пшеничних висівок, цукру і солі. Спочатку відбірний рис вимочують у воді, витримують на пару, підсолоджують і зброджують до стану рисового вина. Потім додають бактерії, які і роблять з рисового вина вже рисовий оцет. Весь процес займає близько трьох тижнів. Готовий оцет витримують не менше 6 місяців, а деякі особливі сорти оцту витримуються до п'яти років.
Чорний рисовий оцет істотно відрізняється за смаком від білого. Тому взаємно замінювати їх при приготуванні страв китайської кухні, звичайно, можна, проте це дасть істотна зміна смаку. Якщо Ви хочете приготувати по-справжньому китайські страви так, щоб вони вийшли не гірше, ніж у фешенебельних ресторанах і невеликих харчевнях Піднебесної, чорний рисовий оцет Вам просто необхідний! Виробник Китай, Об'єм 500мл.
Оцет з міста Чженьцзян відрізняється, насамперед, тонким солодкуватим ароматом, використовується в якості соусу до холодних закусок. Коли на стіл подають маленькі пиріжки на пару з крабовою начинкою, чжэньцзянцы воліють полити їх оцтом. Вони впевнені, що тільки так це блюдо вважається виготовленим за всіма правилами.
Інгредієнт для чжэньцзянского оцту – клейкий рис.
Кислий смак додає стравам неповторний аромат. В ході приготування м'ясних страв кислі приправи і соуси прискорюють фіброз, в результаті м'ясо стає більш ніжним, а його смак чудовим. І все це тільки завдяки кислому, цей смак сприяє травленню і підвищує апетит.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Скляна пляшка |
Вага | 550 |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Рисовий оцет |
Об`єм | 500 |
- Ціна: 275 ₴