Кульки з тапіоки Баббл Ті Bubble Tea, перлини тапіокові S розмір Golden Chef 400 грам
169 ₴
152,10 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 813439
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Кульки з тапіоки Баббл Ті Bubble Tea перлини тапіокові S розмір GOLDEN CHEF400 грам
За консистенцією кульки тапіоки нагадують безсмачний жувальний мармелад, і приймають аромат і колір інгредієнтів страви, що сусідять. Вони роблять чайний напій не лише яскравим та оригінальним, але смачним та поживним.
Чай Bubble Tea вперше з'явився в Тайвані і спочатку готувався лише з чорного чаю, кульок тапіоки, меду та сиропу. Наприкінці XX століття пустотливий напій "проник" до Америки. Поступово бабл ти стали готувати не тільки на основі чорного чаю, але так само з зеленого, жасминового, каркаде та ін. та виду напій.
Кулі тапіоки роблять наступним чином:
У воді кілька днів вимочують коріння рослини маніоки
Після чого розтирають і знову змішують із водою
В результаті пластівці крохмалю осідають
Процедуру повторюють кілька разів, доки не залишиться очищений крохмалистий порошок
Його варять у металевій ємності на повільному вогні, постійно помішуючи
Так коріння маніоки перетворюється на крохмалисті кульки тапіоку
У магазинах продукт можна купити і у вигляді борошна, і у вигляді кульок тапіоки. Залежно від того, яку страву планують готувати. Кульки тапіоки варять з використанням сиропів і соків, в результаті чого вони набувають відповідного кольору та смаку. Бульбашки тапіоки смішно лопаються на язиці, надаючи напоям та стравам оригінальний, яскравий смак та консистенцію.
Чай бабл ти
Чайний напій Bubble Tea можна зробити гарячим чи холодним. Найкраще його подавати в герметично закритих склянках із вставленою широкою соломинкою. Ширина соломинки повинна бути такою, щоб через неї вільно проходили кульки тапіоки, що іскряться смаком. Бабл ти – це чай, який і їдять, і п'ють одночасно. У кафе напій подають у пластикових склянках із щільно закритою прозорою куполоподібною кришкою. У домашніх умовах її можна замінити добре натягнутою харчовою плівкою.
Завдяки додаванню в напій молока та соків, цей чайний коктейль може містити в собі чимало мікроелементів та різних вітамінів. Але треба враховувати, що тут все залежить від конкретного рецепту чаю бабл ти. У будь-якому випадку це буде калорійний, поживний, високовуглеводний напій, про це потрібно пам'ятати тим, хто сидить на дієті.
Як зробити баб ти
Готувати такий чай можна як завгодно: заливати молоком, сиропами, соками і навіть додавати кави. Наповнюють склянки шматочками фруктів, кокосу, мармеладу та желе, а також морозивом, медом та згущеним молоком. Міксують два-три з цих компонентів, додають кульки тапіоки, зелений або чорний чай – і готовий напій. Найскладніше - це не приготувати чай бабл ти, а роздобути всі потрібні інгредієнти, особливо кульки тапіоку. Ще можуть знадобитися: очеретяний цукор, кокосове молоко, консервоване манго, а також широкі соломинки.
Калорійність бабл ти коливається від 100 до 200 одиниць на 100 гр. Вирішальну роль грає кількість і різновид додаткових інгредієнтів. Якщо в напій додати кокосове молоко та фрукти, він буде менш солодким та вуглеводним. Якщо доповнити чайний коктейль бабл ти сиропами, медом або згущеним молоком - отримаємо нудотний і не дуже корисний, але смачний і яскравий напій.
Тапіока (маніокове саго) - крохмалиста крупа, яку отримують з коріння рослини Маніок їстівний або Маніок солодкий (він же маніот, кассава, тупі-гуаране, юкка). Кореневі бульби маніоки використовують не тільки для отримання тапіоки, але й вживають у їжу у вареному, смаженому та сушеному вигляді.
Батьківщиною маніоки вважають райони сучасної Бразилії, поширена культура у всіх тропічних районах земної кулі. Країни, які найбільше обробляють маніоку: Заїр, Танзанія, Уганда, Нігерія в Західній Африці; Таїланд, Індонезія, В'єтнам у Південно-Східній Азії; Бразилія, Венесуела, Колумбія в Південній Америці.
Напівпрозорі кулясті крупинки тапіоки є висококалорійним і легко засвоюваним продуктом, який широко використовують для приготування різноманітних смачних страв. Тапіок легко вариться. Це поживна, ніжна страва у вигляді кашки, використовується в харчуванні як дієтичний продукт для дітей та хворих. У західноєвропейській кухні застосовується для засипки в супи, бульйони, при приготуванні антремі (страва, що подається між основною їжею або перед десертом). Борошно з тапіоки (мелену тапіоку) використовують як загусник соусів, прозорих глазур і фруктових начинок десертів: головна перевага борошна з тапіоки полягає в тому, що воно не псується при сильному охолодженні або заморожуванні.
Зазвичай кульки тапіоки білого кольору, і їх можна пофарбувати в будь-які кольори та відтінки, і ця властивість дозволяє тапіоці бути дуже оригінальною окрасою страви, така собі кольорова «ікра». Кольорові «перли» тапіоки – часті прикраси азіатських десертів.
Крім приємного смаку тапіока має багато корисних властивостей. Вона містить мікро- та макроелементи (кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, мед
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Органічні продукти |
Склад | тапіока |
- Ціна: 152,10 ₴