Чай Матчу з манго натуральний зелений органічний порошок (Маття) матчу EIC 100г
355 ₴
319,50 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1T0444М
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Чай Матчу з манго натуральний зелений органічний порошок (Матті) матчу EIC 100г
+ Гарячий напій:
Гарячий матчу: 2 г матчу, 120 мл гарячої води при
температурі нижче 75 ° C, додайте цукор в залежності від вашого смаку.
латте
матчу гарячий: 3 г матчу, 1/3 склянки гарячої води нижче 75 градусів C, 2/3 склянки молока (номінальна
піна), додати цукор, молоко в залежності від вашого смаку.
+ Холодний напій:
Змішаний лід матчу: 4 г матчу, 25 мл цукрового води, 25 г
молозива, 100 мл свіжого молока, 1 склянка льоду.
Йогурт з медом матчу: 3 г матчу, 5 мл
чистого меду, ½ коробки йогурту, 15 мл цукрового води, 1 невеликий кубик льоду,
¾ склянки молока, 15 г матчу, ¾ збитою маси з кераміки, 2 яєчних жовтки, 60 г
цукру, 50 мл гарячої води.
5 яєчних білків, 4 яєчних жовтки, 3 чайні ложки
матчу «EIC», 80 мл води, 4 яєчних жовтки, 85 г білого цукру, 5
мл рослинного масла, 100 г розпушувача (60 борошна з 40 г кукурудзяного крохмалю), ½ чайної ложки
випічки.
виготовлення:
+ Покладіть в миску 2 чайні ложки порошку матчу,
додайте приблизно 4 чайних ложки води і добре перемішайте, додайте ще кількість води, що дорівнює
2/3 вихідної води, і продовжуйте перемішування.
+ Покладіть 15 г білого цукру в більшу миску з 4
жовтками. Збийте жовтки з цукром віночком. Після того як
жовтки розчиняться, налийте 5 мл рослинного масла і продовжуйте добре збивати. Продовжуйте
збивати, використовуючи розчин порошку матчу «EIC». потім просійте
в суміш розпушувач, використовуйте віночок, поки суміш не стане однорідною і гладкою,
збийте віночком 3 яєчні білки. коли
білок стане молочно-білим, додайте ½ чайної ложки випічки і
додавайте залишився білий цукор кожні 10 секунд (змішуйте з цукром).
Збивайте білки, поки вони не утворюють твердий крем з шипами.
Розділіть вершки на 2 частини, покладіть одну частину в миску з
жовткових тестом вище, збийте суміш в одну сторону по колу, коли побачите, продовжуйте
додавати залишок вершків в миску, знову збийте, як зазначено вище. Коли ви побачите, що суміш
гладка і рівна, збийте її по краях, акуратно постукавши по столу, щоб бульбашки повітря
в суміші розтанули - це запобіжить вибух вашого пирога.
Вилийте суміш у форму для торта, викладену жерстяної папером. запікати
при 180 градусах С. Коли готуються, вийняти остигати. Збийте 2 яєчних білка в вершки,
потім додайте 1 чайну ложку порошку матчу
і продовжуйте збивати, поки крем не стане світло-зеленого кольору порошку
матчу «EIC».
Вийняти торт з форми, розрізати на два шари, потім
нанести крем на верхню половину кожного шару - тонкий шар крему на кожен шар,
укладати по 2 шари один на одного. Відріжте край торта, щоб він вийшов квадратним. Покладіть торт на
тарілку, з'їдаючи невеликими шматочками, змішайте з чашкою гарячого чаю, щоб повною мірою відчути
смак матчу "EIC"!
Основні | |
---|---|
Виробник | EIC |
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 100 г |
- Ціна: 319,50 ₴