Однією з найбільш відомих корейських страв, без сумніву, є капуста кімчі. Ферментована гостра пекінська капуста входить до щоденного раціону пересічного мешканця Південної Кореї. Окрім пікантного незвичного смаку, капуста кімчі - це справжня криниця корисних бактерій та вітамінів, що є необхідними для шлунково-кишкового тракту людини.
Для приготування кімчі використовують велику кількість різноманітних спецій, приправ, пюре з овочів та фруктів. Додають перець чилі, цибулю, часник, редьку дайкон та багато інших інгредієнтів.
Соус Кімчі - це усі необхідні інгредієнти, зібрані разом. Це дуже зручний і швидкий спосіб приготувати гостру ферментовану капусту і вже через кілька днів насолоджуватись її смаком та користю.
Також соус Кімчі додають до риби, м'яса, овочів, салатів. Він може слугувати основою для маринадів, заправок.
Основні | |
---|---|
Виробник | Surasang |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Перечні соуси |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Бренд | Surasang |
Штрих код | 087703036567 |
Вага нетто | 453 |
Країна виробника | Республіка Корея (Південна Корея) |
Термін придатності (міс.) | 18 місяців |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 455 ₴