Японський Десерт Моті Мікс Матча, молоко, боби 250 г (Тайвань)
Моті - солодкі ласощі, які традиційно з'їдаються в рамках святкування японського Нового року.
За традицією, що склалася, моті роблять з рису вручну. Традиційна церемонія приготування моті в Японії - мотицукі складається з наступних дій:
Для приготування моті шліфований клейкий рис замочують на ніч і потім варять. Зварений рис товчуть дерев'яною товкачем у традиційній ступці (усу). У приготуванні моті зайняті дві людини, які по черзі змінюють одна одну. Один товче моті, а другий заважає і змочує масу. Процес повинен проходити в дуже чіткому та постійному ритмі, інакше один з них може травмувати іншого тяжкою товкачем. Після, липкій масі надають сферичну або кубічну форму. Моті можна приготувати з борошна та солодкого рису (мотико). Борошно та воду перемішують до отримання липкої непрозорої білої маси. Далі цю масу готують у звичайній або мікрохвильовій печі до пружного напівпрозорого стану.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Тайвань |
| Вага | 250 |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Royal Family Food |
- Ціна: 310 ₴


