Темний рисовий оцет Чинкіангський 2,5л (54)
695 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: kmk
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Китайський рисовий оцет (темний) Чінкіаннгський 2,5л (64)
. Виробляється китайський чорний рисовий оцет із клейкого рису, води, пшеничних висівок, цукру та солі. Спочатку добірний рис вимочують у воді, витримують на парі, підсолоджують і збирають до стану рисового вина. Потім додають бактерії, які й роблять із рисового вина вже рисовий оцет. Весь процес займає приблизно три тижні. Готовий оцет витримують не менш ніж 6 місяців, а деякі особливі сорти оцту витримуються до п'яти років.
Чорний рисовий оцет істотно відрізняється на смак від білого. Тому взаємно замінювати їх під час приготування страв китайської кухні, звичайно, можна, проте це дасть істотну зміну смаку. Якщо Ви хочете приготувати по-справжньому китайські страви так, щоб вони вийшли не гірше, ніж у фешенебельних ресторанах і невеликих харчовинах Піднісний, чорний рисовий оцет Вам просто необхідний! Виробник Китай, Об'єм 3 л.
Уксус із міста Чженьцзян вирізняється насамперед тонким солодкуватим ароматом, використовується як соус до холодних закусок. Коли на стіл подають маленькі пиріжки на парі з крабовою начинкою, чженцзянці воліють полити їх оцтом. Вони впевнені, що тільки так цю страву вважають приготованою за всіма правилами.
Інгредієнт для шкіренцзянського оцту — клейкий рис.
Кислий смак додає стравам неповторного аромату. У процесі приготування м'ясних страв кислі приправи та соуси прискорюють фіброз, унаслідок чого м'ясо стає ніжнішим, а його смак — чудовим. І все це тільки завдяки кислому, цей смак сприяє травленню й підвищує апетит.
- Ціна: 695 ₴