Локшина рамен свіжа Sakura 180 г
75 ₴
67,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1420209715
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Рамен - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті спагетті, які добре поєднуються як із гарячими, так і з холодними стравами. Дуже популярний, особливо у спеку. Локшину рамен прийнято подавати гарячою в однойменній японській страві, що складається з бульйону, різних овочів, м'яса або морепродуктів і, звичайно ж, пасти. Прекрасна заміна звичайної пасті як у салатах, так і в супах, запіканках або у поєднанні з соусами та іншими стравами, особливо з додаванням сиру, овочів та свіжої зелені.
Складові :
пшеничне борошно, вода, тапіоковий крохмаль, сіль, кукурудзяна олія, регулятор кислотності (молочна кислота, лактат натрію), барвник (рибофлавін)
Спосіб приготування:
Смажена локшина:
Покладіть макарони в киплячу воду приблизно на 1 хвилину, потім добре злийте воду і відкладіть убік. На сковороду налийте масло|мастило| і змішайте улюблене м'ясо з овочами, потім додайте|добавляйте| локшину (при необхідності додайте|добавляйте| води або солі). Перед подачею додайте улюблений соус.
Змішана паста:
Відваріть пасту близько 1 хвилини в окропі, процідіть або відкрийте пакет і нагрійте в мікрохвильовій печі при максимальній температурі близько 1 хвилини.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Рамен |
Рецепт приготування | Лапшу нужно заварить кипятком на 3-4 мин. |
- Ціна: 67,50 ₴