Бульон рыбный в гранулах сухой Хондаши Kanetora 1000 г
1 045 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 110031
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Бульйон хондаші - гранульований сухий бульйон, один із основних інгредієнтів японського місо-супу також входить до складу багатьох японських супів та соусів. Може використовуватися для приготування заправки для рису. Використовують як основу для японського бульйону дасі або даші.
Бульйон рибний Хондаші
Рибний бульйон Хондаші – це обов'язковий компонент японської кухні, що формує смак багатьох традиційних страв. Продукт має яскраво виражений рибний смак, а також сприяє посиленню ароматів інших інгредієнтів. Гранульований рибний бульйон може використовуватись у різних стравах, як відварених, так і приготовлених на пару чи грилі. З його допомогою Ви зможете приготувати таку відому страву, як суп Місо або традиційний японський омлет. Крім того, в Японії їм часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був надто концентрованим – виходить оригінальна витончена приправа. Хондаші дуже зручний у використанні - достатньо розвести гранули в окропі, і смачний і корисний бульйон вже буде готовий. Також його застосовують у приготуванні заправок для рису, додають у різноманітні соуси, салати та інші страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
Тип спецій | глутамат натрію |
- Ціна: 1 045 ₴