Гостра перцева паста корейська соєва Кочудян Гочуджан Haechandle 1кг
655 ₴
622,25 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 89619
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з Японії було ввезено перець чилі. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають у супи, салати, гарячі страви, вмочують овочі та м'ясо, готують маринади та заправки.
Готується гочуджан з клейкого рису, ферментованих соєвих бобів та великої кількості перцю чилі (саме завдяки його високій концентрації паста і має темно-червоний колір). Також кочудянам додають сіль, пшеницю, цукор, часник та інші інгредієнти.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 622,25 ₴