Соус Кимчи 250мл
275 ₴
- В наявності
- Код: 18846
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Соус кімчі: спадщина корейської кухні для кожного кулінара
Корейська закуска з капусти під назвою кімчі міцно завоювала світ, і зараз саме вона вважається найпопулярнішим блюдом корейської кухні. При цьому секрет ферментованої пекінської капусти криється в особливій заправці, яка поступово перестала бути місцевим корейським секретом і перейшла в розряд популярних соусів, причому називається вона цілком логічно - соус кімчі.
Що таке соус кімчі і який його склад
Заправка для квашеної пекінської капусти кімчі - це оригінальне поєднання фруктів і спецій, доповнене морськими водоростями і сіллю з цукром. Зокрема, головними інгредієнтами вважаються м'якоть яблук, аніс, сіль, перець, сушені водорості, рисовий оцет і гострий перець чилі. Деякі варіації кімчі соусу також можуть містити м'якоть мандарина, імбир, часник або гірчицю.
До речі, популярність соусу кімчі принесла не його батьківщина, Корея, а Японія, куди він потрапив спочатку в ході взаємовідносин корейської та японської народів. Причому, японцям заправка для капусти кімчі сподобалася настільки, що вони сміливо взяли її на озброєння і зробили мало не одним з основних своїх соусів.
Користь кімчі для організму
Ферментаційна основа цього соусу - знахідка для тих, у кого проблеми з травленням. Кімчі активізує процеси перетравлення їжі, прискорює обмін речовин, сприяє гарному апетиту. Крім того, соус кімчі - вітамінна бомба з високим вмістом вітамінів групи В, А, С, РР. У ньому також є мідь, селен, йод, фосфор і натрій, які є основою для здорового функціонування організму. Але головне його достоїнство - це специфічний смак.
По частині калорійності соус кімчі цілком дієтичний продукт: жирів в ньому практично немає, зате є білок і складні вуглеводи. Калорійність соусу - всього Калл на 100 грамів.
Як використовувати кімчі в кулінарії
Навіть якщо ви не є шанувальником кімчі, як закуски, соус кімчі варто купити і спробувати. Він входить в півтори сотні страв корейської кухні, а японці вдихнули в нього друге дихання. Сьогодні кімчі соус - оптимальний вибір, якщо ви збираєтеся готувати:
- Деякі види сашимі, суші або ролів;
- Маринади для м'яса або риби в східному стилі;
- Салати зі свіжою пекінської капусти та інших овочів;
- Другі страви з яскравим і насиченим смаком: рагу або вок-страви з кімчі стануть ще смачніше.
Крім того, в кімчі можна просто вмочати шматочки м'яса або риби, і, повірте, це теж дуже смачно.
Кімчі за класичним рецептом
Якщо ви хочете освоїти мистецтво приготування кімчі, без фірмового соусу вам не обійтися. Те ж саме стосується різних японських і корейських страв, а також їх вільних інтерпретацій. Тому якщо ви хочете почати знайомство з цією приправою, купити соус кімчі недорого ви зможете саме у нас.
Ми пропонуємо натуральний кімчі соус по ціні за 250 мл китайського виробництва. У ньому містяться виключно оригінальні компоненти і безпечні консерванти, які дозволяють зберігати ємність з соусом тривалий час. Оптимальний температурний режим для нього - від +1 до +25 градусів, при невисокій вологості і відсутності прямого сонячного світла.
Основні | |
---|---|
Виробник | Спадщина |
Країна виробник | Китай |
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Перечні соуси |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Бренд | Suzuka |
Калорійність (ккал) | 49,7 Ккал |
Об'єм | 250 |
Жири | 0 |
Білки | 3.1 |
Вуглеводі | 8.9 |
Склад продукту | Вода, перець чилі, редька, яблуко, цукор, крохмальна патока, екстракт водоростей комбу, оцет, сіль, спеції, глутамат натрію, підсилювач смаку: рибонуклеотид динатрію, ксантанова камедь, лимонна кислота, молочна кислота, паприка, сорбат калію. <! - Вода, перець чилі, сіль, м'якоть яблука, цукор, рисовий оцет, крохмальний цукор, аніс, перець, екстракт морських водоростей, загусник, капсантин, регулятор кислотності, потесаїм сорбат, карамель, сорбат калію -> |
Країна виробника | Китай |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 275 ₴