Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1163 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг

Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг, фото 2Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг, фото 3Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг, фото 4

1 045 

  • В наявності
  • Код: 177926
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг
В наявності
1 045 
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди дасі: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або грибів шиітаке.

Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.

Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:

  1. Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
  2. Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
  3. Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.

Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.

Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.

Характеристики
Основні
ВиробникСаме Те
Країна виробникКитай
ТипБульйони
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
УпаковкаВакуум
БрендSan Ying
Калорійність (ккал)192
Жири0.6
Білки17.5
Вуглеводі29
Склад продукту<!-- Сіль, тунець, моносодіум глутамат, кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин, вода, харчові добавки: лактоза, динатрій рибонуклеотид. ////////////////////////////////// Приправи, порошок боніто, рибні екстракти, сіль, цукор, дріжджі. --> Сіль кухонна, глюкоза, жріжджі, рибний екстракт 5%, моносодіум глутамат, нуклуїнова кислота.
Вага нетто1
Натрій0.017
Країна виробникаКитай
Термін придатності (міс.)12 місяців
Умови зберіганняпри температурі от +1°C до +25°C
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 045 
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
У зв'язку з військовим становищем в Україні відправлення замовлень здійснюється з різних міст., Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner