Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг



908 ₴
817,20 ₴
- В наявності
- Код: 177926
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди дасі: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або грибів шиітаке.
Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:
- Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
- Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
- Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.
Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Саме Те |
| Країна виробник | Китай |
| Тип | Бульйони |
| Вага | 1000 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Упаковка | Вакуум |
| Бренд | San Ying |
| Калорійність (ккал) | 192 |
| Жири | 0.6 |
| Білки | 17.5 |
| Вуглеводі | 29 |
| Склад продукту | <!-- Сіль, тунець, моносодіум глутамат, кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин, вода, харчові добавки: лактоза, динатрій рибонуклеотид. ////////////////////////////////// Приправи, порошок боніто, рибні екстракти, сіль, цукор, дріжджі. --> Сіль кухонна, глюкоза, жріжджі, рибний екстракт 5%, моносодіум глутамат, нуклуїнова кислота. |
| Вага нетто | 1 |
| Натрій | 0.017 |
| Країна виробника | Китай |
| Термін придатності (міс.) | 12 місяців |
| Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 817,20 ₴


