Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1163 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Сухий рибний бульйон Хондаші 100г

170 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 177924
Сухий рибний бульйон Хондаші 100г
В наявності
170 
Сухий рибний бульйон Хондаші 100г
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Хондаші - бульйонна основа для японських страв

Якщо говорити про японську кухню, то перше або друге, що спадає на думку - це різноманітні супи, варити які японські кухарі вміють майстерно. І один з найпопулярніших видів бульйонів, без яких не обходиться японська кулінарія - це бульйон Даші, а точніше - його рибний різновид хондаші.

Що таке хондаші, і як його їдять?

Рибний бульйон, легкий і в той же час поживний, в Японії носить традиційну назву хондаші. До того ж готується він не більше півгодини. Японські кулінари - майстри витягати з, здавалося б, не найбільш поживних продуктів максимум користі. І бульйон дасі - тому яскраве підтвердження. Наведемо кілька фактів в його користь:

  • Даші і хондаші - бульйони повторного варіння. Тобто, ви можете для початку зварити первинний бульйон з концентрату Даші і водоростей комбу - на це потрібно всього 15 хвилин плюс півгодини на замочування комбу. Потім процідіть його і використовуйте за призначенням. А що залишилися від проціджування інгредієнти можна заново залити і проварити для отримання ще одного бульйону Даші;
  • Другий бульйон вариться ще швидше - йому досить всього 10 хвилин;
  • Використовують рибний бульйон для численних страв. Перш за все - для супів місо, як основу, а також для гасіння або припускання риби, овочів або м'яса. Також незамінний він для традиційних супів рамен і просто заливання різних видів локшини. Також бульйон хондаші може стати основою соусів в східному стилі або ви можете використовувати його сам по собі.

Корисні властивості бульйону Даші

Як і будь-яке рибне блюдо, хондаші багатий на кальцій і фосфор. Також він виступає природним джерелом ненасичених жирних кислот, які сприяють нормальному тиску і метаболізму, а заодно перешкоджають утворенню бляшок холестеринів. За рахунок колагену, що міститься у водоростях комбу і рибі, такий рибний бульйон допомагає зберігати еластичність шкіри і суглобів, перешкоджає розвитку артритів або запалень суглобів. Велика кількість білка в бульйоні хондаші - джерело енергії, яка не перетворюється в жир. Такий бульйон в чистому вигляді стане відмінним продуктом для здорового способу життя.

Калорійність бульйону - всього {$product.features.kkal} Ккал на 100 грамів. Він поживний і в той же час легкий для засвоєння.

Бульйон Даші без клопоту - в інтернет-магазині «Суші Повар»

Вариться бульйон хондаші за традицією з водоростей комбу і стружки сушеного тунця. Але купувати окремо ці інгредієнти не варто - все набагато простіше! У нашому інтернет-магазині ви можете купити бульйон Даші у вигляді сухого концентрату, який можна просто розвести водою.

До складу концентрату від китайського виробника входять натуральна стружка сушеної скумбрії, глутамат, сіль, глюкоза і нуклеїнова кислота. Просто додайте гарячої води до сухої суміші - і в лічені хвилини у вас буде готовий насичений бульйон для приготування японських страв.

Ми пропонуємо вам купити сухий хондаші в зручній фасовці по 100 грамів, упакований в зіп-лок пакет, або в альтернативній пластиковій упаковці - чаші того ж ваги. Зберігати обидва варіанти упаковки можна при температурі від +1 до +25 протягом тривалого часу. Готуйте нові страви із задоволенням за допомогою швидкого бульйону хондаші, пробуйте нові смаки оригінальної східної кухні, і не витрачайте зайвого часу на тривале варіння рибного бульйону за стандартними рецептами, адже у вас є гідна і правильно приготована альтернатива - гранульований Даші-бульйон

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
ТипБульйони
УпаковкаДой-пак
Вага100 г
Користувальницькі характеристики
БрендJnP
Калорійність (ккал)192
Жири0.6
Білки17.5
Вуглеводі29
Склад продуктусіль кухонна, кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, підсилювач смаку та аромату глютамат натрію.
Вага нетто100
Натрій0.017
Країна виробникаКитай
Термін придатності (міс.)18 місяців
Умови зберіганняпри температурі от +1°C до +25°C
Інформація для замовлення
  • Ціна: 170 
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
У зв'язку з військовим становищем в Україні відправлення замовлень здійснюється з різних міст., Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner