Удон локшина пшенична Green Label 300г (Китай)
145 ₴
137,75 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 175175
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Пшенична локшина Удон
Локшина удон - це азіатський аналог європейських макаронів. При цьому вона відрізняється як від європейських рецептур приготування виробів з борошна, так і від ближчою за географічним розташуванням китайської локшини рамен. Так, в приготуванні Удона не використовуються яйця, але зате обов'язково готують його з пшеничного борошна. Сама назва Удон пішла від іншого азіатського продукту - китайських пельменів-вонтонів.
Склад локшини удон і її калорійність
Пшеничній локшині властива лаконічність, яка в цілому відрізняє японську кухню. Так в її складі присутні всього три інгредієнти: пшеничне борошно, вода і сіль. Деякі виробники можуть додавати в неї зовсім небагато рисового або гречаного борошна. Але при цьому різновидів Удона існує чимало: вони розрізняються по ширині нарізки, м'якості текстури, кольору. У стандартному рецепті удон - локшина товста, а її колір може варіюватися від білого до сіруватого, в залежності від типу борошна. Окремо буває удон чорного кольору, який називається суба, а в складі його присутня деревна зола. Якщо говорити про користь японської пшеничної локшини, то вона:
- На 72% складається з складних вуглеводів, які не викликають збільшення ваги і не сприяють розвитку серцево-судинних захворювань або діабету, на відміну від звичайних макаронів;
- Містить клітковину і сприяє гарному травленню;
- Легко перетравлюється;
- Містить вітаміни групи В.
Також в її складі присутні близько 2% жирів, а калорійність становить 340 кКал/100 г.
Особливості приготування Удона
В японській кухні локшина удон - продукт універсальний. Її їдять і в гарячому, і в холодному вигляді. Найчастіше її подають у вигляді супу-локшини, заливають бульйоном з соєвого соусу. Поєднують таку локшину за традицією з зеленою цибулею і яйцями. Інший варіант подачі Удона - другі страви з використанням продуктів в темпура, морепродуктів, курки, м'яса і овочів. Її можна також використовувати у відвареному вигляді, як один з інгредієнтів теплих азійських салатів або гарячих страв в стилі «гарячої сковороди». Добавками до Удона зазвичай служать соуси на основі Міріна або соєвого соусу.
Цікавий факт: японці вважають пшеничний удон в бульйоні - кращим блюдом для спекотної пори року, оскільки вона насичує, втамовує спрагу і охолоджує, будучи поданою в остудженому вигляді.
Вариться пшенична локшина дуже швидко - достатньо 5-8 хвилин в окропі. Після відварювання її варто добре промити, щоб вона не злиплася, а вже потім заправляти бульйоном або додавати в інші страви.
Виготовлення Удона і його зберігання
Удон готується з борошна і води з додаванням солі, круто вимішує і розкочується до невеликої товщини. Стандартна нарізка Удона - близько 2-4 міліметрів. При цьому при варінні вона значно збільшується в розмірах. Зберігається удон в температурному режимі від +1 до +25 градусів в упаковці. Варто дотримуватися знижену вологість в місці зберігання, щоб уникнути псування продукту. Наш інтернет-магазин пропонує вам купити якісний і смачний удон в Україні від китайського виробника в порціонної фасування вагою 300 грамів. У нас ви можете придбати удон за найкращою ціною в Україні і приготувати найкращі страви японської кухні з правильних інгредієнтів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Лапша |
Основа | Пшенична |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Бренд | Green Label |
Калорійність (ккал) | 340 |
Жири | 2 |
Штрих код | 4996445000124 |
Білки | 0 |
Вуглеводі | 72 |
Склад продукту | Борошно пшеничне, сіль, вода |
Вага нетто | 300 |
Країна виробника | Китай |
Термін придатності (міс.) | 24 місяця |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 137,75 ₴