Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1296 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Копчений вугор у соусі унаги ≈290г

595 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 77290
Копчений вугор у соусі унаги ≈290г
Немає в наявності
595 ₴
Копчений вугор у соусі унаги ≈290г
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Вугор копчений унагі - класика японської кухні

Копчений вугор унагі (копченый угорь - рус.) - один з найсмачніших продуктів японської кухні. Для його приготування використовується філе прісноводних вугрів, яких зараз в Японії розводять промисловим способом - настільки велика популярність цього виду риби як в самій Японії, так і в усьому світі.

Вугря в Японії їдять в сушеному, смаженому, маринованому вигляді, але особливо шанується вугор копчений. Він не тільки стає основою других страв, а й входить до складу безлічі інших продуктів японської кухні.

Як готується вугор унагі

Для того, щоб приготувати копченого вугря японці використовують відразу декілька кулінарних технік:

  • Свіжих вугрів обробляють на філе, а потім обсмажують на грилі, поки не відділиться зайвий жир. За рахунок горіння жиру і вугілля унагі набуває характерного копчений присмак;
  • Після обсмажування вугря деякий час витримують на пару, щоб надати його м'яса м'якість; Потім філе знову обсмажують на грилі, після чого занурюють в спеціальний маринад із соєвого соусу і рисового сиропу.

Промаринованого таким чином вугря унагі пакують в вакуумну упаковку, і в такому вигляді він потрапляє вже на прилавки магазинів.

Користь копченого вугря

Японці шанують копченого вугря не тільки за його видатні смакові якості. Він вважається ще й справжнім лікарським засобом: недарма, в Японії унагі називають «еліксиром життя». У цій країні є навіть свято, присвячено поїданню вугрів унагі.

Вугор, копчений в японській традиції, багатий жирними кислотами Омега-3 і білком (його в м'ясі більше 9%). Риб'ячий жир, який входить до складу копченого вугря сприяє профілактиці судинних захворювань і зміцнює серце. У м'ясі вугрів міститься обширний вітамінний комплекс, в тому числі вітаміни D, E, A, В1 і В2.

За рахунок високого вмісту вітаміну Е вугор добре знімає втому і допомагає переносити спекотну погоду, тому в Японії прийнято їсти страви з унагі в жарку пору. До того ж вважається, що він сприяє посиленню потенції.

Страви з унагі: з чим їдять копченого вугря

В Японії унагі за традицією їдять у вигляді унагі кабаякі - смажені шматочки вугря, обмазані спеціальним соусом. Також поширена подача шматочків копченого вугря на подушці з рису. Вугря можна покласти в традиційний японський пиріг з часником і травами, а також з ним готують різноманітні види суші та ролів (унагі-маки, запечені роли, спайсі-роли).

Також це один з популярних інгредієнтів для салатів: в поєднанні зі свіжою зеленню, водоростями чука або морепродуктами він створює фірмовий східний смак.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
ТипРічкова риба
Вид рибиВугор
Користувальницькі характеристики
УпаковкаВакуум
Калорійність (ккал)220
Жири21
Білки20
Вуглеводі3
Склад продуктувугор, соєвий соус (вода, соя, сіль), цукор, кукурудзяний сироп, кукурудзяний крохмаль.
Вага нетто290
Країна виробникаКитай
Термін придатності (міс.)24 місяця
Умови зберіганняпри температурі -18°C
Тип продукціїКопчена риба
КопченняГаряче
Тип рибиВугор
Інформація для замовлення
  • Ціна: 595 ₴
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
Деякі товари можуть відправлятися з різних складів. Під час оформлення замовлення ми погоджуємо цю інформацію, Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner