Токпоккі гостро-солодкі Yopokki 140г
Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Токпоккі є ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен.
Для приготування страви, рисові палички тушкують з м'ясом, овочами, морепродуктами, додаючи спеції і приправи (кімчі, кочудян, чачжан).
Також серед вуличної їжі в Кореї набирає популярність блюдо рабоккі (рапоккі) - це топоккі і рамен, приготовані з яйцем, зеленою цибулею, кунжутом.
Топоккі Yopokki в гостро-солодкому соусі - це прекрасна можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальне корейське блюдо за лічені хвилини. Пікантний, солодкий, в міру гострий смак порадує любителів східної кухні, подарує відчуття ситості і бадьорості.
Спосіб приготування:
- Висипати рисові брусочки в сотейник, додати соус і 60мл води.
- Як тільки соус закипить, зменшити вогонь і готувати до загустіння соусу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yopokki |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 140 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Бренд | Yopokki |
Калорійність (ккал) | 228,6 |
Жири | 0 |
Штрих код | 8809054400888 |
Білки | 4.3 |
Вуглеводі | 54.3 |
Склад продукту | Рисові брусочки (рис 99,1%, рафінована сіль, регулятор кислотності, зерновий спирт), соус (томатний кетчуп, томатна паста, високофруктозний кукурудзяний сироп, ферментований оцет, сіль, цукор), вода, цукор, слабо солодкий цукор, паста з червоного перцю (Крохмальний сироп, борошно, порошок червоного перцю, сіль, часник, цибуля, знежирений соєвий порошок), високофруктозний кукурудзяний сироп, приправа, яблучне пюре, цибулю, рисове вино, часник, порошок червоного перцю, сіль, масло чилі, регулятор кислотності, екстракт лимона, паприка, емульгатор, підсилювач смаку, порошок червоного перцю, ксантанова камедь. |
Вага нетто | 140 |
Країна виробника | Республіка Корея (Південна Корея) |
Термін придатності (міс.) | 12 місяців |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 235 ₴