Токпоккі з соусом Чаджан Yopokki 120г
Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Токпоккі є ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен.
Для приготування страви, рисові палички гасять з м'ясом, овочами, морепродуктами, додаючи спеції і приправи (кімчі, кочудян, чачжан).
Також серед вуличної їжі в Кореї набирає популярність блюдо рабоккі (рапоккі) - це топоккі і рамен, приготовані з яйцем, зеленою цибулею, кунжутом.
Топоккі Yopokki в соусі чаджан - це прекрасна можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальне корейське блюдо за лічені хвилини. Ароматний, темний, солодкуватий соус з пікантною гостринкою становить прекрасну пару рисовим паличок. Разом це чудовий ситний тандем справжньою автентичної східної їжі.
Спосіб приготування:
- Висипати рисові брусочки в сотейник, додати соус і 80мл води.
- Як тільки соус закипить, зменшити вогонь і готувати до загустіння соусу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yopokki |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 120 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Бренд | Yopokki |
Калорійність (ккал) | 271 |
Жири | 1.75 |
Штрих код | 8809054400925 |
Білки | 5 |
Вуглеводі | 58.3 |
Склад продукту | Рисові брусочки (рис 99,1%, рафінована сіль, регулятор кислотності, зерновий спирт), спеції (цукор, соєва паста порошок (соєва паста, пшениця, сіль), мальтодекстрин, порошок пальмового масла, карамельний порошок, бобова борошно, сушений лук, сушена картопля, сушена морква, кукурудзяна мука, L-глутамат натрію, порошок цибулі, порошок чилі. |
Вага нетто | 120 |
Країна виробника | Республіка Корея (Південна Корея) |
Термін придатності (міс.) | 12 місяців |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 225 ₴