Токпоккі без соусу Matamun 600г
Ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен, є Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі.
Основа для страви Токпоккі - зліплені з клейкого рисового тіста палички. Їх називають Тток. Вони дуже широко використовуються в кулінарії, їх додаються в локшину, супи, салати, а також готують в різних соусах. Подібне блюдо часто можна зустріти у вуличних торговців їжею. Це популярний "стріт фуд" в Кореї.
Для приготування страви, рисові палички тушкують з м'ясом, овочами, морепродуктами, додаючи спеції і приправи (кімчі, кочудян, чачжан).
Також серед вуличної їжі в Кореї набирає популярність блюдо рабоккі (рапоккі) - це топоккі і рамен, приготовані з яйцем, зеленою цибулею, кунжутом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 600 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Бренд | Matamun |
Калорійність (ккал) | 238 |
Жири | 0.2 |
Штрих код | 8809054401489 |
Білки | 4.5 |
Вуглеводі | 55 |
Склад продукту | Рис 99,1%, рафінована сіль, лимонна кислота, зерновий спирт. |
Вага нетто | 600 |
Країна виробника | Республіка Корея (Південна Корея) |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 295 ₴