Курячий бульйон - основа для багатьох страв східної кухні. Тайські Том Ям і Том Кха, корейський рамен, азіатські супи з локшиною - компонентом цих та інших страв служить курячий бульйон.
Курячий бульйон в порошку зручний тим, що на його приготування витрачається кілька хвилин, а результат перевершує очікування. Змішайте порошок курячого бульйону з гарячою водою - і основа для улюбленого азіатського супу готова.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 454 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет з фольги |
Бренд | DanDan |
Калорійність (ккал) | 247,6 |
Жири | 0 |
Штрих код | 6918149234672 |
Білки | 22.2 |
Вуглеводі | 37.8 |
Склад продукту | пудра куряча, глутамат натрію, сіль, цукор, лимонна кислота, спеції, натуральні есенції, бета-каротин, овочевий білок. |
Вага нетто | 454 |
Країна виробника | Китай |
Термін придатності (міс.) | 24 місяця |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
Інформація для замовлення
- Ціна: 490 ₴