Продавець Сезам розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1186 відгуків
«Сезам-магазин продуктів з В'єтнаму та Азії»

Рожевий оцт рисовий tm Tian Mei 600мл (Китай)

285 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: jc600
Рожевий оцт рисовий tm Tian Mei 600мл (Китай)
Немає в наявності
285 ₴
Рожевий оцт рисовий tm Tian Mei 600мл (Китай)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
  • +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Опис

Рожевий оцет 9 градусів, 600мл

проводиться з клейкого рису і характеризується м'яким смаком.

Склад

пивоварний оцет (вода, рис, харчовий спирт), вода, клейкий рис, білий цукор, харчові добавки (сік моркви)

Рисовий оцет містить амінокислоти, вітаміни і мінеральні елементи (кальцій, фосфор, калій).

Використання

Рожевий рисовий оцет ідеальний для м'яса і тушкованих страв. Може замінювати бальзамічний оцет.

Розховый оцет найчастіше використовують для соусів, супів, морепродуктів, локшини. Якщо в нього додати цукор, то за смаком він буде нагадувати чорний.

Корисні властивості

Рисовий оцет зміцнює імунітет, покращує апетит, нормалізує гормональний фон і роботу серцево-судинної системи.

Ограничения по употреблению

Рисовый уксус стоит с осторожностью употреблять людям, которые страдают от диабета, гипертонии, ожирения, гастрита с повышенной кислотностью, заболеваний почек.

История

Рисовый уксус появился в Китае более 2000 лет назад. В соседней Японии его начали употреблять в III–IV веках до н.э. Высокая цена уксуса долгое время делала его доступным только для знати, распространение среди более широких слоев населения он получил только после XVI века.

У Японії поява рисового оцту значно спростило і прискорило процес приготування суші. Перший склад слова «суші» означає «рис оцтовий».

Спочатку суші виготовляли, нарізаючи на шматочки сиру рибу, рясно посипаючи її сіллю і змішуючи з рисом. Виділяються рибою ферменти приводили до вироблення рисом молочної кислоти, яка забезпечувала рибі кислуватий смак і тривалий термін зберігання (до 1 року). Молочна ферментація тривала від 2 до 12 місяців. Коли в XVII столітті почали використовувати рисовий оцет час приготування суші істотно скоротилася.

примітка* фото етикетки може відрізнятися

Характеристики
Основні
Об`єм620 мл
Країна виробникКитай
ТипРисовий оцет
УпаковкаСкляна пляшка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 285 ₴
Контакти
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)
+380 (99) 562-28-56
Юлия (Одежда)
У зв'язку з військовим становищем в Україні відправлення замовлень здійснюється з різних міст., Харків, Україна
Сезам
Максиме
+380505770895
+380505770895
+380505770895
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner