Рисовий оцет темний Vinegar 500 мл
275 ₴
261,25 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: S022/3
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Рисовий китайський оцет Зрілий Chun Dan Vinegar 500 мл
Виготовляється китайський рисовий оцет із клейкого рису, води, пшеничних висівок, цукру та солі. Спочатку добірний рис вимочують у воді, витримують на парі, підсолоджують і збирають до стану рисового вина. Потім додають бактерії, які й роблять із рисового вина вже рисовий оцет. Весь процес займає приблизно три тижні. Готовий оцет витримують не менш ніж 6 місяців, а деякі особливі сорти оцту витримуються до п'яти років.
рисовий оцет істотно відрізняється смаком від білого. Тому взаємно замінювати їх під час приготування страв китайської кухні, звичайно, можна, проте це дасть істотну зміну смаку. Якщо Ви хочете приготувати по-справжньому китайські страви так, щоб вони вийшли не гірше, ніж у фешенебельних ресторанах і невеликих харчовинах Піднесний, рисовий оцет Вам просто необхідний!
Інгредієнт для рисового оцту — клейкий рис.
Кислий смак додає стравам неповторного аромату. У процесі приготування м'ясних страв кислі приправи та соуси пришвидшують фіброз, унаслідок чого м'ясо стає ніжнішим, а його смак — чудовим. І все це тільки завдяки кислому, цей смак сприяє травленню й підвищує апетит.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Країна виробник | Китай |
Тип | Рисовий оцет |
- Ціна: 261,25 ₴