Корейська соєва паста Доетянг Дендян Денджанг Haechandle Korean soybean paste 1кг
465 ₴
441,75 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 89614
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
У коричневих коробочках завжди продається класична соєва паста. Її назву зазвичай вимовляють так - «твенджан», «денджянг», «дендян». Корейці, що живуть на території колишнього Радянського Союзу (коре-сарам), називають цю соєву пасту за своїм - «тяй».
Тяй-твенджан виробляється з твердого залишку ферментованих соєвих бобів, що перебродили, і по суті є побічним продуктом виробництва соєвого соусу. Смак у дендян сильно солоний, кислуватий, відчувається квашений присмак. За консистенцією соєва паста схожа на густе пюре з нерозвареними шматочками.
Колір у пасти такий самий, як у коробочки – коричневий. Дендян, як і багато квашених продуктів, багатий на всілякі корисні речовини, які я, щоб не втомлювати вас багатьма літерами, перераховувати не буду. Використовується соєва паста в супах, соусах для рису, м'яса, овочів. Самостійне виготовлення соєвої пасти можливе, але практично не має сенсу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 441,75 ₴