Соєва спаржа суха Фучжу 400 г (54)


Фучжу соєва спаржа 400 г
До харчових і нешкідливих продуктів для організму належить соєва спаржа, що містить у собі велику кількість білка, може замінити м'ясо в раціоні людини. Має соєве спаржання певними відмітними рисами. білок, що міститься в м'ясі, підвищує рівень холестерину. Рослинний же навпроти — знижує його та сприятливо впливає на всі системи організму.
Особливості соєвої спаржі
• У процесі приготування спаржу не треба варити, тому всі корисні компоненти в ньому зберігаються.
• Для приготування досить замочити у воді 3-5 годин.
• Використовується для салатів у поєднанні з різними компонентами, супами, холодними закусками.
• Ступінь відновлення становить 1*2,5.
Дата фасування — 06.2022
Фуджа або соєва спаржа — продукт, виготовлений зі юба, ніжної плівки, що утворюється на поверхні.
Її знімають і висушують, отримуючи напівфабрикат (перед її використанням замочують у висушують). Спаржу, висушену у формі паличок (для цього плівку перед висушуванням складають), смажать у фритюрі, їдять просто так або розламують на шматочки та використовують як смакову добавку в різні страви.
Соєві боби, вода.
Склад БЖУ: 45% — білок, 20% — жири, кальцій, фосфор, залізо, вітаміни й амінокислоти.
Підготувати фуджу, замочивши у воду та нарізавши на невеликі шматочки завдовжки 3-5 см. Далі візьміть подрібнений часник, червоний гострий перець на смак, покладіть це все вже на підготовлену спаржу, моркву соломкою, мелений коріандр, зверху розпечене рослинна олія, після всього оцтом, соєвим соусом, можна додати глутамінат натрію. Дати постояти закуску та викласти в салатник.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві паростки |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 0.4 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Корея |
- Ціна: 395 ₴