Дерев'яний гриб Муер чорний Блек Фунгус мишачі вушка 1кг (Китай)


Дерев'яний гриб Муер необхідно замочити у воді на 30 хвилин або на годину, щоб вони розкрилися. Обдавати окропом їх небажано, тому що в цьому випадку вони втратять свої смакові властивості. Майте на увазі, що один брикет таких грибів може ввібрати до 4 літрів води і збільшуватися в об'ємі багаторазово.
Безпосередньо перед приготуванням необхідно промити.
Деревний гриб Муер зможе бути прекрасним доповненням до інших страв, салатів та закусок. Гриб Муер можна використовувати для приготування заправки супів. Так само гриби Муер можна використовувати як самостійну страву, обсмажити їх у соняшниковій олії з додаванням спецій та свіжих трав.
Сам по собі деревний гриб Муер не має яскравого смаку, але в поєднанні з іншими продуктами, маслом і спеціями виявляє свої смакові якості.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вид грибів | Муер |
Калорійність (ккал) | 70 |
Жири | 5.5 |
Білки | 6.7 |
Вуглеводі | 0.4 |
Склад продукту | гриб муер |
Вага нетто | 1 |
Країна виробника | Китай |
Спосіб приготування | замочити на 30 хвилин |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 1 750 ₴