Бульйон рибний Хондаші Hwami Katso Dasi Daesang 1 кг

1 202 ₴
1 081,80 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 112864
Бульйон хондаші — гранульований сухий бульйон, один з основних інгредієнтів японського мисо-супа також входить до складу багатьох японських супів і соусів. Може використовуватися під час приготування заправки для рису. Використовують як основу для японського бульйону дамі або даші.

Бульйон рибний Хондаші
Рибний бульйон Хондаші — це обов'язковий компонент японської кухні, що формує смак багатьох традиційних страв. Продукт має чітко окреслений рибний смак, а також сприяє посиленню ароматів інших інгредієнтів. Гранульований рибний бульйон може використовуватися в різних стравах, як відварених, так і приготованих на парі або грилі. З його допомогою Ви зможете приготувати таку відому страву, як суп Мисо або традиційний японський омлет. Крім того, у Японії ним часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був занадто концентрованим — виходить оригінальна витончена приправа. Хондаші дуже зручний у використанні — досить розвести гранули в окропі, і смачний і корисний бульйон уже буде готовий. Також його застосовують у приготуванні заправок для рису, додають у різноманітні соуси, салати та інші страви.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Daesang |
| Країна виробник | Південна Корея |
| Вага | 1000 г |
- Ціна: 1 081,80 ₴


