Соєва паста місто темна Aka Miso 200г
155 ₴
139,50 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 14334
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Паста темна соєва Aka Miso 200г
Один із ключових продуктів японської кухні — це знаменита місто-паста. Продукт, виготовлений із бобів, які перебродили, став мало не культовим серед шанувальників японської кулінарії, до того ж соєва паста має безліч корисних властивостей і може стати ключем до вашого здоров'я за правильної організації її вживання.
Що таке місопаста, і як її правильно готують
Мисо — спеціалітет Японії, такий же, як пармезан для Італії або фуа-гра для Франції. Це пастоподібний однорідна суміш бежевого або темнішого відтінку, що використовується в їжу одночасно як приправа, і як один з основних інгредієнтів. Для приготування мисо пасти використовуються всі ті ж боби, що й для соєвого соусу. До того ж, якщо заготівку для місопасти довше витримувати в заквашеному вигляді, саме соєвий соус стане продуктом її віджиму. Але для класичної мисо стільки часу не знадобиться.
У процесі приготування соєвої пасти мисоєві боби проходять процес окислення, як сквашування капусти, за допомогою спеціальних грибків. Водночас перші квашені боби з'явилися в японській культурі понад три тисячі років, і відтоді міцно оселилися в раціоні фермерів. Завдяки ферментації боби стають м'якими, збагачуються корисними вітамінами та мікроелементами, але найважливішим чинником стає їхній незвичайний солонуватий смак і яскравий, стійкий аромат, характерний для мисо.
Крім самих соєвих бобів до складу пасти входить зерновий каталізатор бродіння (чащі рис, але є пасти та з додаванням ячменю, гречаної крупи, пшениці, кукурудзи та навіть нуту), а також морська сіль і екстракт водоростей, що надають нотку пікантності. пасти. Залежно від часу ферментації пасти ділять на світлу (з терміном бродіння до 1,5 років) і темну (бби якої бродили понад 3 роки).
Темна паста акамісо використовується під час приготування різних страв, зокрема знаменитого мисо-супа.
Які страви готують із темною місопастою
Завдяки своєму насиченому смаку паста бобова акісо активно використовується як приправа:
Для супів мисосира — а без цього страви не обходиться жодне приймання їжі в Японії;
Як пасти для бутербродів — солоний інтенсивний смак темного мисо чудово підходить для закусочних сендвічів;
Насичені супи-рагу з безлічі інгредієнтів тільки виграють у разі додавання мисо-пасти;
Огірки — закуски-кульки з рису з начинкою також готуються з мисо-пастою;
Маринад для м'яса на основі соєвої пасти — це спосіб отримати смачну та дуже ароматну м'ясну страву;
Мисо-паста — це універсальний напівфабрикат на щодень: змішайте її з лимонним соком — і готова заправка для салатів, додайте замість приправи — і страва заграє виразними японськими фарбами, а ложка місопасти, розчинена в гарячій воді — це прекрасний бульйон, незрівнянний із бульйонними кубиками або супами з пакетика.
Корисні властивості темної мисо-пасти
Купити мисо пасту треба не тільки для кулінарних шедеврів, а й для свого здоров'я. Лікарі довели її корисні властивості:
Захист від радіонуклідів: саме завдяки пасті мисо та супам із нею безліч постраждалих віддертих вибухів у Хіросі та Нагасакі зберегли життя й поправили здоров'я.
Мисо — альтернатива м'яса за вмістом вітаміну В12. Довголіття ченців-буддистів пов'язують саме зі щоденним споживанням пасти з бобів.
Цей продукт — визнана панацея від кишкової інтоксикації. Супи з мисо в Японії — це народний засіб проти схуднення й харчових отруєнь.
Багаті боби мисо кальцієм, калієм, фосфором, марганцем і міддю. Крім того, вони містять велику кількість білка за малої кількості жирів. Калорійність акамісо — усього 83$product.features.kkalultan ккал на 100 грамів, водночас насититися нею можна навіть за невеликої кількості продукту. Для того, щоб отримати всю денну норму корисних речовин, лікарі рекомендують з'їдати по одній столовій ложці мисо-пасти на день. І в цьому, як кажуть вчені, криється секрет японського довголіття.
Акамісо в інтернет-магазині «Сезам»
Попри свою екзотичність, темна паста мисо завойовує популярність і в нашій країні. Купити мисо пасту тривалої ферментації ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо зручне паковання пасти з квашених бобів із довгою витримкою об'ємом 200 грамів.
Паста Aka Miso виготовлена в Китаї за традиційною рецептурою з використанням рису та водоростей. Вона може зберігатися за температури від +1 до +25 градусів і точно не зіпсується — цей смачний продукт ви напевно з'їсте відразу ж!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві пасти |
Вага упаковки | 0.2 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова банка |
Бренд | JnP |
Калорійність (ккал) | 168 |
Жири | 5.1 |
Білки | 11.4 |
Вуглеводі | 18.9 |
Склад продукту | соєві боби, рис, вода, екстракт морських водоростей |
Вага нетто | 200 |
Країна виробника | Китай |
Термін придатності (міс.) | 24 місяця |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- Ціна: 139,50 ₴