Панірувальні сухарі панко, сухарі для темпуру 1кг

285 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 812802
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Панірувальні сухарі панко, сухарі для темпуру 1кг
Склад: Пшеничне борошно, вода, сіль, дріжджі
Панірувальні сухарі - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб з борошна пшеничного з високим рівнем клейковини, випіканий таким чином, що на ньому не формується кірка. Більш того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Ґатунок | Вищий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 285 ₴