Кунжутна олія 100% Nakydaco 250 мл (В'єтнам)
455 ₴
432,25 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 810759
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Замовляючи товар у нашому інтернет магазині Sesame.com.ua, Ви отримуєте якісний оригінальний товар та оперативну відправку + постійним клієнтам бонуси)!
Кунжутна олія Nakydaco – це здорова альтернатива рафінованим продуктам із хімічними харчовими добавками. Коротка технологія першого віджиму зберігає корисні властивості олії, тому регулярне вживання продукту покращує самопочуття та стимулює імунітет. Завдяки високому вмісту вітаміну Е кунжутна олія має потужні антиоксидантні властивості, а комплекс поліненасичених жирних кислот захищає серце і судини.
Кунжутна олія широко використовується в японській, китайській, індійській та тайській кухнях для фритюру, заправки салатів та соусів, для приготування плову. Це масло надає звичайним стравам нове звучання та неповторний аромат. Олія з насіння кунжуту має дуже приємний і ніжний смак з горіховою ноткою і світло-жовтий колір. Слід зазначити, що вона має дуже низьку температуру димлення. Тому, щоб не втратити всі корисні властивості, рекомендується використовувати її для заправки готових страв і салатів.
Натурально кунжутна олія 100% Dau me thom Nguyen Chat 250 мл (В'єтнам) олія, отримана з 100% насіння Sesamum indicum (кунжут, сезам).
Олія ідеально підходить для приготування салатів, супів та страв азіатської кухні. Дуже ароматна та корисна, для приготування традиційного салату зі скляної соєвої локшини та свіжих овочів достатньо кількох крапель олії, щоб наситити свіжий та смачний салат ароматом та смаком кунжуту. Широко використовується в азіатських кухнях: японській, китайській та корейській.
Використання олії кунжуту. У любителів східної кухні кунжутна олія неодмінно має бути в кухонному арсеналі. Його вважають «серцем» багатьох азіатських страв. Наприклад, у корейській та в'єтнамській кухні, кунжутну олію використовують для заправки салатів. З ним маринують овочі, м'ясо, рибу.У японців воно теж функціональне. Використовують для обсмажування продуктів, для заправки страв з морепродуктів.У Китаї кунжутна олія входить ще й до складу чудових соусів для різних страв. А в Індії не лише салатики їм заправляють, а використовують і для страв солодких.Без цього особливого інгредієнта не обходиться східний плов.У деяких стравах олія є сусідами з медом і соєвим соусом.
Цілющі властивості кунжутної олії.
Кунжутна олія - справжнє цілюще джерело.
Допомагає воно і імунітет зміцнити і до простудних захворювань стійкість підвищити.
Корисна кунжутна олія при легеневих захворюваннях. Якщо кашель, наприклад, ефективне воно у вигляді розтирання. Використовують розігрітим градусів до 38. Розтерши грудну клітку теплою кунжутною олією, хворого добре укутують. Бажано після такої процедури ще й постільний режим дотриматися.
Олія кунжутна Dau me thom Nguyen Chat 250 мл
Виробництво В'єтнам.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип олії | Кунжутна |
Віджим | Перший холодний |
Об`єм | 250 мл |
Вага | 250 г |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Nguyen Chat |
Тип | Масло |
- Ціна: 432,25 ₴