Оцет темний рисовий Shuita 2,3 л (Китай)
Оцет темний рисовий Shuita
Темний оцет чудово підходить для приготування тушкованих страв та для макання м'яса. Іноді його можна використовувати для заміни бальзамічного оцту за рахунок деякої спорідненості ароматів: запах бальзамічного оцту теж має густий, злегка солодкуватий букет. Також він є чудовим інгредієнтом для різних соусів, таки як приправа до локшини, супів та страв з морепродуктів.
Легкий ароматний оцет, виготовлений з використанням вікових традицій Китаю. Застосовується у приготуванні різних китайських страв. Додавання невеликої кількості оцту при жарінні, варінні, гасінні додасть трохи аромату і ледь помітної кислоти, яка робить страву смачнішою. Прекрасно підходить для вмочування пельменів, суші, овочів і т.д.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Рисовий оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 2300 мл |
- Ціна: 695 ₴