Рибний соус Thuan Phat Fish Sauce 40° , скло, 650 мл (В'єтнам)
175 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1S024
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Рибний соус Cock Brand 200 мл (Таїланд)
Для тих, хто знає – незамінний інгредієнт та приправа до риби, м'яса, нем, і не тільки. Рибний соус – це приправа для перших та других страв тайської кухні, яку готують із засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Тайланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї чи солі в Європі. Складно уявити, якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Поширення крім Тайланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбоджі. Чим корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, у рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус – застосування в кулінарії Традиційно рибний соус на тайській кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають до перших страв, заправляють ним салати, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів з рибним соусом. Спробуйте заправити салат із морепродуктів або овочів та м'яса рибним соусом, змішаним із перцем чилі та соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до морської або річкової риби. Чистий рибний соус чудово поєднується з вареними креветками, баклажанним салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті нижчої якості можуть бути барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу - він підкреслює аромати складових страви, але сам соус практично не чутний після приготування.
Для тих, хто знає – незамінний інгредієнт та приправа до риби, м'яса, нем, і не тільки. Рибний соус – це приправа для перших та других страв тайської кухні, яку готують із засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Тайланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї чи солі в Європі. Складно уявити, якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Поширення крім Тайланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбоджі. Чим корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, у рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус – застосування в кулінарії Традиційно рибний соус на тайській кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають до перших страв, заправляють ним салати, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів з рибним соусом. Спробуйте заправити салат із морепродуктів або овочів та м'яса рибним соусом, змішаним із перцем чилі та соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до морської або річкової риби. Чистий рибний соус чудово поєднується з вареними креветками, баклажанним салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті нижчої якості можуть бути барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу - він підкреслює аромати складових страви, але сам соус практично не чутний після приготування.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Cock Brand |
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 200 г |
Тара | скляна пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | рибний соус |
Інформація для замовлення
- Ціна: 175 ₴